1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. HOLI FUSION! Värvifestivali pulti astuvad ainult naised
HOLI FUSION! Värvifestivali pulti astuvad ainult naised

HOLI FUSION! Värvifestivali pulti astuvad ainult naised

värvifestival22. augustil toimub Tallinna Lauluväljakul rahvusvaheline värvifestival Holi Fusion, mis on toimunud juba mitmes Euroopa riigis. Festivalil luuakse läbi värviliste pulbrite õhku viskamise ja erinevate artistide ülesastumiste rõõmsameelne atmosfäär, kus kogu festivaliseltskond saab üheks suureks sõpruskonnaks.

Esinejateks nii kohalikud kui ka rahvusvahelised DJd seinast-seina muusikastiilidega. Tallinna sündmus saab olema sedavõrd eriline, et plaate keerutavad AINULT NAISED! Kohal on tervisetoidu ja maailmaköögi müüjad, atraktsioonid lastele ja fitnesstreenerid!

Miks nais-DJd? Naised on muusikas sama võimekad kui mehed, kuid kahjuks on nad maailma tasemel meestega võrreldes veel vähe tähelepanu saanud. Nais-DJ-d on laval atraktiivsed ja suudavad oma erilise helitunnetusega pakkuda suurepärast show’d. Eestis on arvestatav number naisi, kes keerutavad plaate ja see on võimalus pöörata meie kaunitaridele tähelepanu, mida nad väärivad! Lisaks eestlastele mängivad festivalil ka rahvusvahelised nais- disc-jockey’d.

Üles astuvad:
Lisaks
  • Heivi Saaremets aka Heivi S (house, lounge)
  • Triin Tulev (deep house)
  • Liisi Ree aka L.Eazy (drum n bass)
  • Hanna Stella Haaristo (house, hip-hop)
  • Helen Tammemäe (techno, glich,getto, deep house)
Uksed avatakse kell 12. Tegemist on üritusega kogu perele, kuni 9 aastased lapsed (k.a) saavad sündmusele tasuta!

 

Head Uudised GoodNews