1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. HUVITEGEVUSMESS! Homme toimub huvitegevusmess „No vaata“
HUVITEGEVUSMESS! Homme toimub huvitegevusmess „No vaata“

HUVITEGEVUSMESS! Homme toimub huvitegevusmess „No vaata“

NoVaataUue kooliaasta eel on huvilised oodatud laupäeval, 27. augustil, Kristiine Keskuses kell 12–17 toimuvale laste ja noorte huvitegevuste messile „No vaata“, kus saab tutvust teha uute huvialade ning harrastustega, millega koolist vabal ajal tegeleda.

Tallinna abilinnapea Mihhail Kõlvarti sõnul on messi peamiseks sõnumiks jagada lapsevanematele ja noortele mitmekülgset teavet vaba aja veetmise võimaluste kohta ning tutvustada pealinnas tegutsevaid huvikoole, organisatsioone ning spordiklubisid. „Huvialaringi või sporditreeningu valik võiks sündida lapse ja vanemate koostöös, ent lähtudes eelkõige lapse huvidest. Nii ongi meie eesmärgiks tutvustada lapsevanematele ja ka noortele Tallinnas pakutavaid võimalusi ning olla seeläbi abiks valikute tegemisel,“ tõdes abilinnapea.

Kokku on messil esindatud ligi 50 organisatsiooni. Toimuvad töötoad ja esinemised ning kohapeal saab proovida käsipalli, korvpalli, robootikat ja meisterdamist. Laval astuvad üles laste- ja noorte tantsu- ning muusikatrupid. Kell 14 esineb särav Grete Paia.

Huvitegevuste messi „No vaata“ korraldajaks on Tallinna spordi- ja noorsooamet ning üritus toimub tänavu juba neljateistkümnendat korda. Messi eesmärgiks on edastada noortele ja lapsevanematele infot Tallinnas toimuva huvitegevuse ning vaba aja võimaluste kohta. Osavõtt messist ja töötubadest on huvilistele tasuta.

Infot messi programmi ja osalevate organisatsioonide kohta leiab Tallinna noorteinfo lehelt www.tallinn.ee/novaata.

mess

Head Uudised GoodNews