1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. INNOVATSIOONIPÄEV! Tallinnas on homme Innovatsioonipäev
INNOVATSIOONIPÄEV! Tallinnas on homme Innovatsioonipäev

INNOVATSIOONIPÄEV! Tallinnas on homme Innovatsioonipäev

Innovatsioonipäeva logo21. aprillil kell 9-15.30 toimub SpaceX sündmuskeskuses (Ülemiste City, Keevise 6) Tallinna Innovatsioonipäev 2016 „Innovatsioon pole raketiteadus!“.

Me kõik mõistame, et innovatsioon on majanduse kasvu üks olulisi käivitajaid. Ka Eesti inimeste hoiak innovatsiooni suhtes on olnud enamasti positiivne, kuid valmisolek uusi ideid reaalselt rakendada ja äriks muuta on siiski pigem tagasihoidlik. Ehk seisneb probleem selles, et muutuste ja uuenduste saavutamiseks puudub julgus traditsioonilisest mõttelaadist lahti lasta või seostub innovatsioon jätkuvalt vaid millegi teadusmahuka, kuluka ning (kõrg)tehnoloogiaga. Ideed pole ju maailmast kadunud ja neid sünnib pigem juurde.

Igal juhul on Eestis häid näited, mis peaksid julgustama, et innovatsioon pole raketiteadus ja nagu IT-visionäär Linnar Viik on öelnud: „Innovatsioon, nagu ka juhtimine, on tegusõna – uue idee elluviimine ei seisne unistamises ja ootamises, vaid tegutsemises.“ Tallinna innovatsioonipäeva fookuses on mõtted ja teod, mis peaksid ärgitama muutustele.

Tallinna Innovatsioonipäeva raames toimub konverentsialal MiniEXPO, kus alustavad ettevõtted ja idufirmad tutvustavad oma innovaatilisi tooteid ja teenuseid. MiniEXPOlt leiab säravaid start up’e ja parimaid õpilasfirmasid.

Innovatsioonipäeva programmiga saab tutvuda ürituse kodulehel.

Osalustasu 25 eurot, vajalik eelnev registreerumine.

Head Uudised GoodNews