1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. INTERVJUU! Tantsulavastuse „4 nägu“ peaosa tõi Jekaterina Maslova: see roll tuli mulle ootamatult
INTERVJUU! Tantsulavastuse „4 nägu“ peaosa tõi Jekaterina Maslova: see roll tuli mulle ootamatult

INTERVJUU! Tantsulavastuse „4 nägu“ peaosa tõi Jekaterina Maslova: see roll tuli mulle ootamatult

Jekaterina Maslova2Nordea Kontserdimaja lava vallutab homme Eesti suurim tänavatantsulavastus JJ-Street Streetshow, kus peaosa mängivad neli noort talenti.

Lavastuse teemaks on sel korral “4 nägu” ehk neli täiesti erinevat isiksusetüüpi, keda me kõik sageli igapäevaelus kohtame. Iga roll toob vaatajateni uue episoodi, kus kogu lugu, olustik ja sündmused on lavastatud läbi peaosatäitja silmade.

JJ-Street Streetshow lavastuse peaosatäitjateks kandideeris kevadel üle 100 noore Eestist, kõigil südamesooviks kuuluda “nelja näo” hulka. Huviliste seast valiti välja edasipääsejad, kes pidid ennast tõestama mitmest küljest – tantsijana, näitlejana ning artistina.

Lõpuks jäid sõelale 4 väljavalitut – Kreete Uustalu ja Marko Vislapuu Tartust, Jekaterina Maslova Valgast ning Britta Kuus Tallinnast. Oma etenduse-eelsetest tunnetest räägib esmalt Valga neiu Jekaterina ehk Katja.

Jekaterina, kui kaua Sa oled tantsimisega tegelenud?

Tantsimisega olen tegelenud üsna noorest east saadik, JJ-Streetis tegelen hip-hop tantsuga nüüdseks juba kolmandat aastat järjest.

Kehastad lavastuses flegmaatikut, kuidas see roll sulle sobib? 

Kohati on see roll mulle arusaadav, sest flegmaatik on pigem tagasihoidlik ja ka mina olen mõnes olukorras vaoshoitud. Suures osas aga on see mulle võõras isiksus, sest olen tugevate koleeriku ja melanhooliku joontega. Olen harjunud oma arvamust välja ütlema ning olen otsekohene, kuid samas ka liialt emotsionaalne, mis tuleneb eelkõige melanhooliku isiksuse tüübist. See on suureks väljakutseks mängida kedagi, kes ma tegelikult ei ole, sest tantsus kasutan ma tavaliselt siiski oma isiksust, sel korral tuleb kasutada kellegi teise oma.

Kas peaosatäitja roll tuli üllatusena?

Jah, see roll tuli üsna ootamatult, sest castingutel saalis olles ma pigem tundsin, et tulin sinna, et midagi uut proovida ja endale väljakutset pakkuda. Tegin seda lihtsalt fun’iga ega mõelnud sellele, et tahaks nii väga seda rolli saada. Ma nägin, et ümber on nii palju teisi andekaid noori, kes sobiksid suurepäraselt rolli ning seetõttu ma ei mõelnudki väga, et võin selle saada. Kui kuulsin oma treenerilt uudist, olin täielikus ekstaasis, mul tulid pisarad silma, sest Streetshow on niivõrd suur kontsert, mis toimub hiiglaslikul laval. Mõte selles, et ma saan olla ühe peaosatäitja rollis seal laval, tõi mu hinge väga palju rõõmu.

Jekaterina Maslova

Streetshowni on jäänud vähem kui nädal. Mis tekitab enim ootusärevust?

Minus tekitab ootusärevust kogu show. Kuna ma pole näinud kõiki stseene ja ei tea kogu lugu, millest see show räägib, siis ootan põnevusega nii mõtet, mida kontserdiga edastatakse kui ka seda, kui huvitavalt on koreograafia üles ehitatud.

Mis teeb lavastuse „4 nägu“ eriliseks?

Minu jaoks teeb lavastuse eriliseks loomulikult see, et ma saan selles lavastuses olla laval ning tantsida, kuid ka see, et meie Tartu Edasijõudnute grupi kava on lavastuses väga laheda kavaga, millel on tähtis osa koleeriku stseenis.

Mis on need 5 sõna, millega iseloomustaksid JJ-Street Streetshow lavastust?

Uudne, emotsionaalne, šokeeriv, lõbus ja loomulikult tantsuline.

Jekaterina Maslova3

Rohkem infot leiab JJ-Street kodulehelt.

Piletid müügil Piletilevis!

VAATA REPORTERI VIDEOT!

[iframe src=”http://www.postimees.ee/embed/video/6324721″ width=”560″ height=”315″]

Head Uudised GoodNews