1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. ISADE AUKS! Järvamaa valib esmakordselt aasta isa
ISADE AUKS! Järvamaa valib esmakordselt aasta isa

ISADE AUKS! Järvamaa valib esmakordselt aasta isa

Järvamaa valib esmakordselt aasta isaNaiskodukaitse Järva ringkond, Kaitseliidu Järva Malev ja Järva Maavalitsus kuulutavad esmakordselt välja konkursi „Järvamaa aasta isa“. Kandidaate saab esitada kuni 18. oktoobrini, kirjutab Kuma raadio portaal.

Järvamaa aasta isa valitakse esmakordselt. Maavanem Alo Aasma ütles, et kandidaate võivad üles seada nii üksikisikud, omavalitsused kui ka organisatsioonid ja ettevõtted ehk teisisõnu kõik, kes on märganud häid ning eeskujulikke Järvamaa isasid, keda tunnustada ning teistele eeskujuks tuua.

„Soovime konkursiga väärtustada tervet ja tugevat peret ning isa rolli perekonnas. Eks ta pisut kummaline on, et meil elab Järvamaal Eesti aasta isa 2001 Aare Kabel, kuid maakonnas oleme tublidele isadele seni natukene läbi sõrmede vaadanud. Väga tore, et koostöös saame selle auvõla meie tublide isade ees peagi tasuda,” selgitas Aasma.

Järvamaa aasta isa tiitel antakse üle isadepäeval. „Tunnustuse ja lugupidamisega käib kaasas ka talisman mis ka aastakümnete pärast laureaadile loodetavasti naerumuige näole toob ning meenutab tema ja tema tegude olulisust oma perekonna ja Järvamaa jaoks,“ lisas Aasma.

„Isaks olemine on mehe kõige tähtsam roll. Lapsele on isa ilmasammas, kellele saab alati kindel olla ning kes on alati olemas. Usun südamest ja tean tegelikult seda juba praegu, et Järvamaa tublide emade kõrval on väga tublid isad. Eriti suurt rõõmu teevad need isad, kes panustavad isegi rohkem, kui ühiskond neilt seda ootab. Märkame neid isasid ja esitame nad tiitlile Järvamaa aasta isa,“ ütles Naiskodukaitse Järva ringkonna esinaine Kirsika Ilmjärv.

Taotlused, märgusõnaga „Aasta isa“, tuleb saata 18. oktoobriks e-posti aadressile info@jarva.maavalitsus.ee või paberkandjal aadressil: Rüütli 25, 72713 Paide.

Taotluses tuleb märkida ära kandidaadi nimi, sünniaeg, elukoht, laste arv ja vanus ning vabas vormis kirjeldus ja põhjendus. Lisada ka taotluse esitaja nimi ning kontaktandmed.

Allikas: Kuma.fm

Head Uudised GoodNews