1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. JAZZ JA POPP ROKIVAD! Nädalavahetusel toimub Viimsi JazzPopFest
JAZZ JA POPP ROKIVAD! Nädalavahetusel toimub Viimsi JazzPopFest

JAZZ JA POPP ROKIVAD! Nädalavahetusel toimub Viimsi JazzPopFest

2Loud Foto: Priit Estna
2Loud
Foto: Priit Estna

8.-10. maini toimub 6. Viimsi JazzPopFest. Kolmel päeval saab kuulata viit kontserti, kus astuvad üles 17 koori ja vokaalansamblit üle Eesti. Osalejad on pärit Viimsist, Tallinnast, Pilistverest, Põltsamaalt, Viljandist, Räpinast ja Põlvast. Festivali kunstiline juht on Aarne Saluveer, korraldab Viimsi Vallavalitsus.

6. Viimsi JazzPopFest on osa Viimsi valla 96. sünnipäeva üritustest ja toimub esmakordselt kolmepäevasena. Kunstilise juhi Aarne Saluveeri sõnul on festival pakkunud igal aastal osalejatele huvitavaid ja kasulikke lavakogemusi ning kuulajatele üllatuslikke muusikaelamusi. „Lisaks kontsertidele võimaldame festivali raames koolitust igas vanuses lauljatele, kooridele, ansamblitele ja dirigentidele,“ sõnas Saluveer.

Teist aastat järjest toimub reede õhtul menukas kohvikukontsert Lavendel Spa Hotellis. Kell 19.00 esinevad hotelli kohvikus eelmise JazzPopFesti kaks parimat vokaalansamblit 2Loud ja Gram of Fun. Laupäeval on vokaalmuusikahuvilised oodatud Viimsi Kooli. Kooride kontsert algab kell 12,  vokaalansamblite kontsert kell 15.30 ja päeva lõpetab kell 19 algav ETV vilistlaskoori kontserdiga, kus tunnustatakse ka festivali parimaid. Osalejaid hindavad Jazzkaare peakorraldaja Anne Erm, muusik ja pedagoog Siim Aimla ning laulja ja arranžeerija Maarja Aarma.

10. mai on emadepäev ja sel puhul esineb vokaalansambel Maneo kell 17 EELK Viimsi Püha Jaakobi kirikus. Kontsert on tasuta.

Reedel ja laupäeval toimuvate kontsertide piletid on müügil Piletilevis. Lavendel Spa Hotelli kohviku kontserdile on võimalik kohti broneerida helistades telefonile 5862 8575 või kirjutades meilile viimsi@tallekejapullike.ee.

Korraldajad tänavad koostööpartnereid ja toetajaid: Viimsi Kool, Georg Otsa nim Tallinna Muusikakool, Eesti Kultuurkapital, Spa Hotel Lavendel, Talleke ja Pullike ning Viimsi Keevitus.

Reede. 8. mai kell 19

Lavendel Spa Hotelli kohvik

Vokaalansamblid 2Loud ja Gram of Fun

Pilet 5 € müügil Piletilevis ja tund enne algust kohapeal

Laupäev, 9. mai Viimsi Koolis

12.00 Suur kooride kontsert ja mõõduvõtmine, esinevad: Haabneeme Kooli mudilaskoor, Pirita kammerkoor, ETV lastekoor, Maksu- ja Tolliameti laulukoor Peale Viit, ViiKerKoor, Lastekoor Mariel ja Noorte naiste koor Leelo vol.2

kell 15.30 Vokaalansamblite võistlus, esinevad GAMA 2, Viljandi Gümnaasiumi vokaalansambel Unsumbel, Force Mažoor, Pilistvere noorteansambel, Tõelised Värvid, Viljandi Muusikakooli vokaalansambel „Viva la Musica“ ja Gram of Fun

kell 19 ETV vilistlaskoor ja parimate tunnustamine

Päevapilet: 7/5 € Piletilevist, üksikpilet: 3/2 € müügil kohapeal

Pühapäev, 10. mai kell 17

EELK Viimsi Püha Jaakobi kirik

Vokaalansambli Maneo emadepäevakontsert

Tasuta

Info festivali kohta leiad SIIT ja SIIT!

Head Uudised GoodNews