1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. Jõgevamaa aasta teoks kuulutati Mustvee sadamahoone valmimine
Jõgevamaa aasta teoks kuulutati Mustvee sadamahoone valmimine

Jõgevamaa aasta teoks kuulutati Mustvee sadamahoone valmimine

Jõgevamaa_Aasta Teoks 2014_kuulutati sadamahoone ehitamine Mustvee sadamahoone ehitus
Foto: Ingrid Tamman

Jõgeva Maavalitsus koostöös Jõgevama Omavalitsuste Liiduga valis konkursi “Jõgevamaa tunnustab 2014” raames Jõgevamaa aasta teoks Mustvee sadamahoone valmimise. Mustvee sadamahoone avati pidulikult möödunud aasta 18. detsembril.

Mustvee linnapea Max Kaur märkis, et Mustvee sadama valimine Jõgevamaa aasta teoks on tunnustus kogu Peipsi pealinna rahvale ja heale meeskondlikule tööle Mustvee linnavalitsuses ning linnavolikogus. “Eesti “Idameri” peab kiiremini arenema, sest tegemist ei ole enam mitte ainult Eesti, vaid ka kogu Euroopa Liidu väravaga,” lausus ta.

“Kaasaegse sadamahoone valmimine Mustvees on Peipsimaa inimeste pikaajalise unistuse täitumine. Sadam loob eeldused Mustvee edasiseks arenguks ja võib äratada ettevõtjates huvi investeerida Mustvee linna, olgu tulemuseks spaa või mõni teine oluline projekt,” ütles Jõgeva maavanem Viktor Svjatõšev.

Konkursi “Jõgevamaa Tunnustab 2014” eesmärk on tunnustada olulise tähtsusega tegu, mis on mõjutanud maakondlikku arengut.

Autasud antakse üle 21. veebruaril Eesti Vabariigi 97. aastapäevale pühendatud Jõgeva maavanema Viktor Svjatõševi ja Jõgevamaa Omavalitsuste Liidu juhatuse esimehe Enn Kure pidulikul vastuvõtul.

Head Uudised GoodNews