1. Avaleht
  2. Meestele
  3. Kaasajastatud Mazda sai „uue kuue“
Kaasajastatud Mazda sai „uue kuue“

Kaasajastatud Mazda sai „uue kuue“

Kaasajastatud Mazda sai „uue kuue“-4„See on hoopis teine auto,“ iseloomustas sõidukit Inchcape Motors Estonia müügikonsultant Kert Krause nii väljanägemise kui ka tehniliste omaduste poolelt ja lisas, et tegemist on oma eelkäijatest tunduvalt kvaliteetsema mudeliga.

Kanal 2 saate „Rooli võim“ reporter Robert Rool alustas Mazda 6 uue mudeli tutvustamist selle pagasruumis istudes. „Siin on mõnus magadagi,“ naljatas ta, juhtides autosõprade tähelepanu universaalkerele.

Kaasajastatud Mazda sai „uue kuue“Kert Krause tutvustas välise ilu ja tehniliste omadustega seotud uuendusi. „Auto nina on veelgi ilusam kui varem – esituled ja iluvõre on saanud uue disaini. Rohkem on hakatud kasutama kvaliteetset nahka. Suur ekraan, mis juhile info kätte toob, on 7-tolline ning eestikeelse menüüga. Klassikaline käsipidur on asendatud elektroonilisega.“

Kaasajastatud Mazda sai „uue kuue“-3Krause sõnul muudab Mazda 6 sõitmise auklikel teedel mugavamaks täiuslikum vedrustus. Katusele, ustele ja põhjale lisatud kaasaegsete heliisolatsioonimaterjalide tõttu ei kostu  salongi müra. Sõidu turvalisusest rääkides pidas konsultant oluliseks lahendust tagant läheneva sõiduki ja risttee monitooringu liikumisraadiuse suurendamist. „Autojuht ei tea, milline masin on taga, kuid talle monitooritakse radariga infot,“ lausus Krause.

„Mazda 6 uuel mudelil on ka reahoidmisandur ja halogeentuled. Nii lähi-, kaug- kui ka udutuled on asendatud LED-tuledega,“ rääkis Krause, kes lisas, et vaatamata läbitud uuenduskuurile on auto hind jäänud samaks.

VAATA VIDEOT!

Jaan-Ivo Lukas

Head Uudised GoodNews