1. Avaleht
  2. Kultuur
  3. Kahvliahvi Metsakohvik juba sel laupäeval!
Kahvliahvi Metsakohvik juba sel laupäeval!

Kahvliahvi Metsakohvik juba sel laupäeval!

Kahvliahvi_Kokakool_logo26. juulil saab keset Soomaa ürgseid laasi ja maailma kõrgeima rabarinnaku serval nautida hoogsaid maitseid, hõrku muusikat ja muudki võluvat. Ilmavalgust näeb pisifestival Kahvliahvi Metsakohvik!

„Lõime sündmuse, millest oleme ise unistanud ja kindlasti paljud teised ka, kes otsivad rahvarohketele pidustustele lahedaid alternatiive,“ sõnab Kahvliahvi Metsakohviku eestvedaja Merle Liivak. „Soomaa on minu jaoks maagiline paik, mis ei pruugi end oma ürgilus sama kergelt kätte anda nagu näiteks kaunis männimets mere ääres. Seda põnevam siin on.“

Lisaks kontsertidele, kus astuvad üles Galaktlan, Spice Mouse ja Antti Tolvi (Soome), nagu ka Kahvliahvi kokakoolile ja Toomas Läätse pop-up kohvikule, saab sündmuse raames kanuutada, metsamaterjalidest kehakaunistusi meisterdada, isegi sauna. Kohal ka vintage-fotograaf, kes püüab hetki metallplaadile ja klaasile. Sündmuspaigast kiviviske kaugusel algab Ingatsi matkarada, mis viib maailma kõrgeimale rabarinnakule.

Foto: Sandra Urvak
Foto: Sandra Urvak

Kahvliahvi Metsakohviku väravad avatakse laupäeval kl 12, ja suletakse kl 23. Pääsmeid saab osta Piletilevist (hind19 eurot, alla 12aastastele sissepääs tasuta) ja kohapeal (hind 20 eurot). Sündmuse alal saab tasuta telkida. Kohvik jääb avatuks ka järgneval päeval, 27. juulil, kl 11-18.

Korraldajad soovitavad kaasa võtta piknikulina ja sularaha. Kohalejõudmise info leiab SIIT.

Rohkem infot sündmuse kohta leiab SIIT.

Kahvliahvi Metsakohvik saab teoks tänu oma sõpradele E-Lux, RMK, Vestman, Selver, Uuskasutuskeskus ja Apelsin.

Head Uudised GoodNews