1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. Kahvliahvid tembutavad Põhjakal juba homme!
Kahvliahvid tembutavad Põhjakal juba homme!

Kahvliahvid tembutavad Põhjakal juba homme!

Foto: Siim Vahur
Foto: Siim Vahur

Homme leiab Põhjaka mõisa restorani hoovil aset selle suve üks oodatumaid peresündmusi Kahvliahvi kokakool. Restoran avab sel puhul ka erimenüüga välikohviku, mille köögis saavad huvilised kaasa hakkida Eesti hinnatuimate kokkade kõrval.

Kokakoolis asuvad tunde andma Põhjaka mõisa restorani kokk Ott Tomik, toidublogija Mari-Liis Ilover ning Rohelise maja kohviku pererahvas Kaari ja Enn Onnid lastega. Aset leiab ka toidudisaini töötuba, kus hinnatud moekunstnike Anu Samarüütli ja Karolin Kuusiku ning teatrikunstniku Kaili Viidase kääride taktis valmivad imposantsed ehted metsaandidest.

Erakordse võimalusena saavad huvilised köögiabilistena kaasa lüüa Põhjaka restorani väliköögis, mille erimenüü on kokku pandud kokkade perede lemmikroogadest. Uudset elamust pakub ka rabarberikoogist inspireeritud massaažimäng.

Foto: Siim Vahur
Foto: Siim Vahur

Päevakava ja jooksvat infot leiab Kahvliahvi kokakooli Facebooki-lehelt: facebook.com/kahvliahvid.

Seekordne kokakoolisündmus saab teoks tänu heale partnerile RMK-le. Suured sõbrad on ka E-Lux, Selver, Apelsin ja Uuskasutuskeskus.

Kahvliahvi kokakooli taga seisab punt noori emasid, kes on pannud tähele, et nemad ise või paljud nende sõbrad hoiavad kiire elutempo, mugavuse või täiuseihaluse tõttu oma võsukesi köögist eemal. Kokakooli kaudu julgustame nii endid kui ka teisi kaasama lapsi toidu valmistamisse juba maast madalast. Et väike inimene näeks ja mõistaks, millest toit koosneb, kuidas see valmib ja kaua selle valmistamine aega võtab ning suudaks tänu sellele teha tervislikumaid toiduvalikuid nüüd ja tulevikus.

Head Uudised GoodNews