1. Avaleht
  2. Reis&Puhkus
  3. Kalev Spa Vene klientide arv on kasvanud 6 protsenti
Kalev Spa Vene klientide arv on kasvanud 6 protsenti

Kalev Spa Vene klientide arv on kasvanud 6 protsenti

Kalev Spa Vene klientide arv on kasvanud 6 protsentiTänavu esimese 10 kuuga külastas Kalev Spa hotelli mullu sama perioodiga võrreldes 6 protsenti rohkem Vene kliente.

Keerulisest poliitilisest ja majanduslikust olukorrast hoolimata on Kalev Spa Vene klientide arv tõusnud. “Selle aasta 10 kuu jooksul ei ole Kalev Spaasse saabuvate Vene turistide arv võrreldes eelmise aastaga mitte kukkunud, vaid 6 protsendi võrra isegi tõusnud,” ütles hotellijuht Piret Betlem. “Mitmed suured reisikorraldajad, kellega ka meie koostööd tegime, on läinud pankrotti. Kindlasti panustame jätkuvalt müügile ja turundusele Venemaal ja otsime uusi koostööpartnereid, et tutvustada Eestit kui suurepärast reisisihti.”

Eesti spaad on Betlemi sõnul Vene turistide hulgas jätkuvalt populaarsed ja seda näitas ka sügisene mess Peterburis. “Siiski on Eesti venelaste jaoks lähedal asuv ja pigem soodne sihtkoht ning järjest enam on hakanud Vene kliendid broneerima endale hotelle otse internetist või läbi väiksemate agentide, et saada paremat lõpphinda,” lisas Betlem.

 

Head Uudised GoodNews