1. Avaleht
  2. Meestele
  3. Kallihinnaline varustus võib päästa mootorratturi elu
Kallihinnaline varustus võib päästa mootorratturi elu

Kallihinnaline varustus võib päästa mootorratturi elu

Kallihinnaline varustus võib päästa mootorratturi elu-3Kvaliteetne, vastupidav ja seejuures atraktiivse väljanägemisega varustus kindlustab mootorratturile sõidu ajal hea enesetunde, ennekõike aga turvalisuse liikluses – mõnigi kord on kallihinnaline varustus päästnud elu.

Harley Davidson Eesti administraator Nora ütles Kanal 2 saates „Rooli võim“, et mootorratturi varustust tasuks hakata ostma alustades kohustuslikust kiivrist ja saabastest. „Soovitatav on osta uus kiiver, sest kelleltki saadud kasutatud kiiver ei pruugi kuigi hästi pähe istuda. Kui mõelda valikule kas kinnine või lahtine kiiver, oleks arukas teha otsus kinnise kasuks. Mõnedki kinnised kiivrid on sedavõrd tugevad, et kukkumisel kildudeks ei purune. Saabaste puhul on aga mõttekas tähelepanu pöörata kvaliteetsete põlvekaitsmete olemasolule,“ lasus ta.

Kallihinnaline varustus võib päästa mootorratturi elu-2Saatejuht Robert Rool tundis huvi, kuidas orienteeruda jakkide hinnaskaalas, mis ulatub keskmiselt 300 kuni 800 euroni.

„Üheks kriteeriumiks on see, kuidas oma elu hindate. Mõneski avariis on tsikkel täielikult purunenud, kuid mootorrattur tänu mitmekülgselt turvalisele varustusele pääsenud vaid ehmatusega,” rääkis Nora.

Kallihinnaline varustus võib päästa mootorratturi eluSaates tehti juttu lisaks veel ka motorõivaste tehnoloogia arengust, kus muuhulgas tutvustati uusi spetsiaalsest materjalist valmistatud teksaspükse, mis mööda kuuma asfalti sõites hoiavad nahka ega lase sel ära põleda.

VAATA VIDEOT!

Jaan-Ivo Lukas

Head Uudised GoodNews