1. Avaleht
  2. Galerii
  3. KAS SUL ON PILET OLEMAS? Eestisse kihutab hiilgav tantsutähtede koosseis!
KAS SUL ON PILET OLEMAS? Eestisse kihutab hiilgav tantsutähtede koosseis!

KAS SUL ON PILET OLEMAS? Eestisse kihutab hiilgav tantsutähtede koosseis!

BalticSession-4Juba kaheksandat korda saab tuult tiibadesse tänavakultuurifestival JJ-Street Baltic Session, kus sel aastal on koos hiilgavam tantsutähtede koosseis kui kunagi varem – need nimed rabavad publiku 10 ja 11.oktoobril jalust!

Vapustavalt Võluv Vogue

Üks oodatumaid erikülalisi sel aastal on Dashaun Wesley – staar, kelle hiljutine tähelend leidis aset filmis Magic Mike XXL, kus ta tegi koostööd palavalt armastatud näitlejaga Channing Tatum. Lisaks osales Dashaun hiljuti fotosessioonil koos Naomi Campbell’i ja Jourdan Dunn’iga ning artist on jaganud intervjuusid mitmetes ajakirjades nagu Get Out Magazine.

BalticSession-31

Teise kuulsusena JJ-Street Baltic Sessionil on kohal Javier Ninja, kes samuti osales koos Dashaun Wesleyga filmis Magic Mike XXL ning on külastanud telesaadet Ameerika Supermodell. Javier Ninja on talent, kes astus üles koos Madonnaga Superbowl’il.

BalticSession-85

Lisaks neile härrasmeestele tuleb ära märkida Archie Burnetti – koreograafi, keda tantsijad on varasemalt nimetanud üheks parimaks eeskujuks ning kes on tantsinud koos Doug Elkinsi ja David Neumanniga.

Nad keerlevad, pöörlevad ja lendavad

Kes tahab näha inimesi pöörlemas, keerlemas ja lendamas – on kindlasti vaimustuses selle aasta JJ-Street Baltic Session’i break kategooria kohtunikest. Nimelt saabub Eestisse legendidega KRS One ja Kurtis Blow lavadel tuuritanud Bboy Iron Monkey. Tema nägu on tuntud nii tantsijatele kui ka rahvusvahelistele brändidele Apple ja Nike.

IMG-4647

Veel lisavad break-kategooriale põnevust Bboy Salo Venetsueelast ning Bboy Lagaet Portugalist – viimane kusjuures oli Red Bull BC One Barcelona kvalifikatsiooni võitja 2011.aastal ning esindas 2012.aastal Portugali ka Moskva finaalides.

Meistrid keerutavad plaate

Sel aastal kütab tantsupõranda kuumaks fenomenaalsete DJ-de rida. Täiesti esmakordselt jõuab Eestisse DJ Vjuan Allure, kes on mänginud muusikat ka Missy Elliotile ja Ashantile, juhib isiklikku raadioshowd ning tuuritab pidevalt üle maailma. Tema kõrval astuvad JJ-Street Baltic Sessionil üles DJ-Ice C, kelle muusika on juba aastaid tantsijate seas jumaldatud ning DJ Cutnize, kes alustas oma karjääriga Hollandi tantsuareenil ning on mänginud nüüdseks suurüritustel üle kogu maailma.

IMG-6698

Rihanna sõnade autor saabub Eestisse

Just täpselt! Tänavakultuurifestivali JJ-Street Baltic Session üks õhtujuhtidest 11.oktoobril on ADL ehk mees, kes on kirjutanud sõnu nii Shakirale, Enrique Iglesiasele kui ka Rihannale. Lisaks temale hoiab energiat üleval Chris Shaik – JJ-Street Baltic Session’i üks suurimaid fänne otse USA-st, kes on teinud koostööd RUN DMC-ga isiklikult.

Eelpool nimetatud kuulsused on vaid üks osa staaride nimekirjast tänavakultuurifestivalil JJ-Street Baltic Session. Tõelise kogemuse annab aga meeleolu, mis tekib säravate esinejate, enneolematu lava ja staaridega kohtumisel oktoobrikuu teisel nädalavahetusel. Eriti tuliselt sütitavad tantsutähed Nordea Kontserdimaja aga 11.oktoobril, JJ-Street Baltic Sessioni finaalpäeval!

MG-2295

VAATA GALERIID – BEST 2014!
Fotod: JJ-Street

Head Uudised GoodNews