1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. KASSISABA KEVADPÄEV! Kassisabalased tähistavad kevade tulekut suure ühise peoga
KASSISABA KEVADPÄEV! Kassisabalased tähistavad kevade tulekut suure ühise peoga

KASSISABA KEVADPÄEV! Kassisabalased tähistavad kevade tulekut suure ühise peoga

kass_200414Aprilli eelviimasel laupäeval 23. aprillil toimub Tallinna kesklinna Kassisaba asumi suur ühine Kevadpidu, mis algab ühise lõbusa rongkäiguga.

Kogukonna initsiatiivist alguse saanud Kassisaba Kevadpäev leiab sel aastal aset juba kolmandat korda, kokku oodatakse Falgi parki kohale ca 1500 inimest.

Hooandja portaalis saab ettevõtmist toetada kuni pühapäevani ehk 17. aprillini.

„Kevadpäeva ideeks on äratada Kassisaba rahvas talveunest, saada kokku, nautida kevade saabumist, laulda-tantsida, süüa head-paremat, jagada muljeid, soojendada üles vanu tutvusi ja sõlmida uusi, “ kuulutas ettevõtmise üks tulihingelisi initsiaatoritest Peeter Vihma.

Kevadpäeva vabatahtlikest koosnev meeskond ootab häid toetajaid juurde Hooandja portaalis kuni 17. aprillini.

plakat_23apr_Hooandjas

Eesmärgiks on saada kokku summa, millega kutsuda kohale head esinejad, ehitada lava ning võimaldada helitehnika!

Vabatahtlike poolt ellu kutsutud ja organiseeritud Kassisaba Kevadpäeva toetab sel aastal esmakordselt osaliselt ka rahandusministeerium kohaliku omaalgatuse programmi vahenditest.

Päev on täis palju ettevõtmisi ning finaalina toimub õhtul kl 21 välikino ühisvaatamine.

Kevadpäeva pidustused algavad kl 12.30 rongkäiguga, mööda Adamsoni tänavat Falgi pargi suunas. muusika Kogu päeva kavamärgsõnadeks on mäng ja mängulisus. Päev on täis erinevaid ettevõtmisi ja ka mänge! Kavas on ka näiteks tänavatennis, võrkpalliklubi töötuba, diskgolf, Eesti Male Toetusühingu male simultaan, Pinksiklubi pink, seiklus – ja orienteerumismäng, Shiki Pilatese ajutreening jpm. Erinevad mängud, töötoad ja spordivõistlused toimuvad ka lastele. Suurel pealaval kõlab kogu päeva hea muusika. Jaak Juske ekskursioonid toovad päevavalgele palju põnevat kodukandi kohta. Esmakordselt sel aastal oodatakse kassisabalisi avama hoovikohvikuid!

Kokku mahub päeva üle 30 põneva tegevuse. Kava täieneb ja täpsustub iga päevaga, vaata SIIT.

VAATA VIDEOT!

2013. aastal loodud Tallinna Kassisaba piirkonna elanikke ühendav selts koondab piirkonnas elavaid inimesi. Seltsi eesmärgiks on muuta oma kodukant meeldivaks ja turvaliseks elukeskkonnaks. Kogukond kasvab iga päevaga, korralduskomiteesse liitub vabatahtlikena aina enam inimesi. Seltsi tegemistest on Facebooki kaudu huvitatud üle 1200 inimese (Facebook: Kassisaba Selts). Kokku on Kassisaba piirkonnas orienteeruvalt 4500 elanikku.

hoovikohvikud

Head Uudised GoodNews