1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Telesaated
  4. Kergitame saladuseloori! TV3 värviline kevadhooaeg
Kergitame saladuseloori! TV3 värviline kevadhooaeg

Kergitame saladuseloori! TV3 värviline kevadhooaeg

Kadak_PadarTV3 kevadhooaeg tuleb värvilisem, kui kunagi varem! Verivärsked oodatud uued lemmikud on peagi televaatajate ees. Armastatud sarjad ja saated on tagasi oma uute hooaegadega.

Märtsist jõuab TV3-e ekraanile uus ja pöörane kodumaine komöödiasari „Padjaklubi“ ning „Naabriplika“ tegijatelt – „Doktor Silva“, mis süstib positiivsust reedeõhtutesse. Eestimaa liigutavaim telesaade Saara Kadaku ja Tanel Padari juhtimisel paneb südamed tuksuma uues saates „Armastuse laul“. Ja viimaks, see aeg on nüüd käes! Meie muresid asub lahendama Eesti näitlejate absoluutne raskekahurvägi suurejoonelises komöödiashows „Pühapäev Sepoga“.

Pühapäev Sepoga_uus

Tagasi ekraanil on vanad lemmikud uute hooaegadega. Kindlasti rõõmustab TV3 vaatajaid lõbusa ja hoogse „Me armastame Eestit“ uue hooajaga. Pööraste videotega hullutab televaatajaid taas Erkki Sarapuu saates „Võimalik vaid Venemaal.“ Teravmeelsed padjaklubi tüdrukud pole meid samuti unustanud ja on juba üsna pea ekraanil uue ja särava hooajaga. Eesti parima krimisarja „Kättemaksukontori“ tegijad vannuvad, et uus hooaeg toob veel rohkem actionit. Imelised muutumised jätkuvad aga uues ja väga emotsionaalses muutumissaate hooajas ehk „Minu imeline muutumine“ jõuab peagi ekraanile uute osadega. Ja muidugi Alari Kivisaar ning tema kuldne kiiver – nad on tagasi! Krohvi hakkab lendama ja sel kevadel selgub taas, kes on naabris parem. Legendaarne „Naabrist parem“ TV3-s alates aprillikuust.

[iframe class=”tv3play” src=”http://tv3play.tv3.ee/embed?id=704320″]

[iframe class=”tv3play” src=”http://tv3play.tv3.ee/embed?id=704320″]

Head Uudised GoodNews