1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. KESK-EESTI TRE RAADIO ANNAB TEADA! Kesk-Eesti Tre Raadio noored DJ-d on Weekendi laval
KESK-EESTI TRE RAADIO ANNAB TEADA! Kesk-Eesti Tre Raadio noored DJ-d on Weekendi laval

KESK-EESTI TRE RAADIO ANNAB TEADA! Kesk-Eesti Tre Raadio noored DJ-d on Weekendi laval

TRE DJ'dMaikuus asus 125 DJ-d üle Eesti võistlustulle, et selgitada endi hulgast see ainus, kes pääseb esinema Weekend festivali lavale. Eelmisel nädalal said Paide poisid Sander Paalpere ja Rauno Jüristo teada, et võit on nende ning õige pea tehakse asi ka ametlikult teatavaks.

Duot Clubmusic Takeover võiks eesti keeles nimetada “klubimuusikalisteks järjeülevõtjateks”. Kummaline nimetus tingitud sellest, et kui kunagi noormehed pöördusid siis veel Kuma raadio nime kandnud raadiojaama poole sooviga saada võimalus oma muusikasaate tegemiseks, siis anti neile aeg noortesaate “Skräss” järele kolmapäeva õhtusse. Nii hakkaski olema – kui skrässisaate noored oma aruteludega ühele poole said, vahetasid neid kolmapäevaõhtuti välja Sander ja Rauno.

Noored DJ'd

Osavõtt Weekend Festivali DJ-konkursist, mille peaauhinnaks osalemine Weekend festivali laval, andis algul loota pigem osalemisrõõmule, sest 125 plaadikeerutaja hulgas osales konkursil mitmeid õige pika lavastaažiga ja juba tuntud nimega tegijaid. Ometi juhtus nii, et kui kandideerinute hulgast valiti välja 26 noort, kes said ajavahemikul 24. maist kuni 5. juunini võimaluse üles astuda Tallinnas Coca-Cola POP-UP poes, olid nende hulgas ka Sander ja Rauno. Igal õhtul oli noori DJ’sid kuulamas Weekend Festival Balticu esindaja, kes valiski võitjaks Clubmusic Takeover’i.

Millist muusikat noored oma settidesse siis miksivad? KUULA SIIT!

Allikas: Kuma.fm

Head Uudised GoodNews