1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. KESK-EESTI TRE RAADIO INTERVJUU! Kampaania “Anname au” toetab veterane
KESK-EESTI TRE RAADIO INTERVJUU! Kampaania “Anname au” toetab veterane

KESK-EESTI TRE RAADIO INTERVJUU! Kampaania “Anname au” toetab veterane

Anname AuKäima on läinud heategevuslik kampaania “Anname au”, millega kogutakse annetusi Eesti Vigastatud Võitlejate Ühingule, mis toetab vigastatud veteranide ja nende lähedaste taastusravi ning spordi- ja õppetegevust.

Sel aastal on toetusraha eest plaanis osta taastusraviseade Pärnu Haigla taastusravi- ja heaolukeskusele ning toetada Eesti Füsioterapeutide Liitu vigastatud veteranide abistamise koolituste läbiviimisel.

Järvamaal on kampaania olulisemad sündmused „Sinilille õhtud“ Paides, Türil, Koerus ja Amblas. Nendel õhtutel räägivad veteranid oma missioonikogemusest, naiskodukaitsjad müüvad heategevuslikke sinililli ja kõlab kaunis muusika.

Sinilille sümboli valisid välja veteranid ise, olles inspireeritud brittide punase mooniõie kampaaniast ja Vabadussõja-aegsest laulust sõjamehe hauakünkal õitsvast kolmest sinilillest.

Pikemalt oli heategevuslikust kampaaniast “Anname au” juttu tänases Kesk-Eesti Tre Raadio hommikuintervjuus. Intervjuud kampaania Järvamaa-poolse eestvedaja Siiri Sitskaga KUULA SIIT!

Allikas: Kesk-Eesti Tre Raadio

Head Uudised GoodNews