1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Kevadise Jazzkaare piletid on täna ja homme soodsamad!
Kevadise Jazzkaare piletid on täna ja homme soodsamad!

Kevadise Jazzkaare piletid on täna ja homme soodsamad!

Jazz217.-26. aprillini toimuv festival Jazzkaar avalikustab täna programmi. Piletid on müügil ning ainult täna ja homme on festivali kontsertide piletid 40% soodsamad! Müüki tuleb ka piiratud koguses festivalipasse ja päevapileteid.

Sel kevadel saab jazzi nautida uutes kontserdipaikades Telliskivi Loomelinnakus, kuhu kõik jazzisõbrad on oodatud 17. – 26. aprillini. Jazzkaar jõuab ka paljudesse Eesti linnadesse ning Viljandis ja Tartus on Jazzkaare minifestivalid.

Jazzkaare peaesinejad on varem väljakuulutatud viie Grammy võitja saksofonistDavid Sanborn, Ameerika populaarseim jazz-pop-laulja Gregory Porter, staarkitarrist John Scofield ja hoogsat tähelendu alustanud Iisraeli lauljatar Ester Rada. Peaesinejate ridadesse on veel lisandunud maailmakuulus Liibanoni trompetist ja helilooja Ibrahim Maalouf, USA suupillivirtuoos Gregoire Maret ja legendaarne Prantsuse jazz-rock bänd Magma.

Uued kontserdikavad ja heliplaadid valmivad festivaliks paljudel Eesti muusikutel – Oleg Pissarenko, Raul Sööt, Aleksander Paal, Raul Vaigla, Ingrid Lukas, Abraham’s Café esitlevad neid Tallinnas ja ka mujal Eestis. Spetsiaalselt festivali tellimusel valmivad Siim Aimla uus kontserdikava „Armastuse võimalikkusest 21. sajandi Eestis“ Estonian Dream Big Bandile ja viiele Eesti armastatud luuletajale ning legendaarse lauljatari Billie Holiday 100. sünniaastapäevale pühendatud kava Liisi Koiksonilt ja tema muusikutelt.

Euroopa parimat jazzi pakuvad ECM-i artist Mathias Eick värskete Norra helimaastikega, klaverile uue dimensiooni andnud pianist Hauschka Saksamaalt ja Taani jazzi kuninganna Cæcilie Norby. Maailmamuusika hõngu lisavad Mehmet Polat Trio Türgi ja Mali muusikaga ning sütitav Albaania lauljatar Elina Duni. Jazzkaare sõsarfestival Kaunas jazz tähistab tänavu 25. juubelit ja Leedu parimat jazzi tuleb sel puhul esitlema Ąžuolas Paulauskas Project. Leedu festivalil Jazzkaare laval esineb omakorda Abraham’s Café Eestist.

Jazzkaare klubiõhtud reedel ja laupäeval kutsuvad nautima mõnusat meeleolu ja nakatavaid klubirütme. Muusika kõlab nii Vaba Laval kui ka Punases Majas ja parimad DJ-d rõõmustavad pidulisi varajaste hommikutundideni. Lavale astuvad uued tähed – värske kantrirock ansambel Larkin Poe ja mahe Jarrod LawsonAmeerikast, live-kontserdite poolest hinnatud mitmekülgne Owen Pallett Kanadast jt.

Jazzkaare kuldsponsor on Danske Bank. Festivali peasponsorid on KAFO, Eesti Päevaleht, aastasponsorid My City Hotel, Tallink, Aktaprint, United Motors, Tallinna Sadam. Festivalikeskust aitab püstitada Prike ja kohvikupartner on Reval Café, festivalile aitavad kaasa Jazz Pesulad, Kodupaber, Ergo ja Telliskivi Loomelinnak. Festivali toetavad Tallinna linn, Kultuurkapital, Kultuuriministeerium, Prantsuse Kultuuriinstituut, Soome Suursaatkond, Pro Helvetia ning mitmed linnad.

Ainult teisipäeval ja kolmapäeval, 10.-11. veebruaril on Jazzkaare avalikustatud kava piletid 40% soodsamad. Piletid lähevad müüki 10. veebruari hommikul kell 10 Piletilevi müügipunktides ja internetis www.piletilevi.ee. Soodushinnaga pileteid on piiratud koguses! Soodustus ei kehti festivali passidele ja päevapiletitele ning varem avalikustatud peaesinejate David Sanborn, Gregory Porter, Ester Rada ja John Scofield & Jon Cleary kontsertide piletitele.

Täpsem info numbril 666 0030 või piletid@jazzkaar.ee.
Vaata ka www.jazzkaar.ee

Head Uudised GoodNews