1. Avaleht
  2. Kingiidee
  3. KINGIIDEE MEESTELE! Põnev lipsuaksessuaar
KINGIIDEE MEESTELE! Põnev lipsuaksessuaar

KINGIIDEE MEESTELE! Põnev lipsuaksessuaar

Kätte on jõudnud jõulukuu ning eelseisva pidustuste hooaja valguses on just paras aeg pühkida tolm kaua kapis seisnud lipsudelt ning endale meelde tuletada, kuidas käib ühe korraliku lipsusõlme sidumine. Selle peene kunsti teeb viie lihtsa nipi abil selgeks Eesti päritolu nahast lipsude ja lipsuaksessuaaride valmistaja DeMoog Design House’i disainer Meelika Tammeveski.

“Lips, olgu selleks šikk kiki või klassikaline pikk lips, on kohustuslik element iga endast lugupidava härrasmehe garderoobis, seda eriti jõuluajal. Et lipsu kandmine ei jääks lipsusõlme sidumise taha, tasub endale selgeks teha mõned lihtsad nipid,” selgitas Tammeveski.

Tammeveski sõnul saab ühekordse ehk Nu Windsor lipsusõlme tegemise jagada laias laastus viieks väiksemaks sammuks:

  1. Pane lips ümber kaela nii, et lipsu paksem osa jääks pikem.
  2. Võta lipsu paksem osa ja tõsta see peenema osa peale risti.
  3. Keera paksem osa ümber peenema osa.
  4. Tõsta paksem osa lõua alt ning tekkinud silmusest läbi.
  5. Tõsta lipsusõlm soovitud kõrgusele ning kohenda.

Pisivigade parandamiseks sobib ideaalselt DeMoogi trendikas Nu Windsor nahast lipsusõlm, mis kinnitub tavalise lipsusõlme peale. Nu Windsor on täiesti uus ehe meestele, mis sai oma nime maailmas enim tuntud lipsusõlme tüübi Windsori järgi. Kui otsid erilist ja põnevat jõulukingitust oma kallile kaasale, isale, vanaisale, vennale või lihtsalt sõbrale, siis DeMoogi lipsu aksessuaar võiks lipsusõbrale olla küll üks vahva kingitus.

“Nahast lipsuaksessuaar sobib kõikidele julgetele ja stiilsetele meestele ning muudab iga paljukantud lipsu justkui uueks. Lisaks silmapaistvale välimusele hoiab see lipsu sirge ning lipsusõlme kindlalt fikseerituna. Põnev nahast lipsuaksessuaar mõjub tõelisi jäämurdjana igal pidulikumal sündmusel. Detailid loevad!” lisas Tammeveski.

Kõiki DeMoogi nahast lipse ja lipsuaksessuaare saab tellida ettevõtte kodulehelt www.demoog.ee ning osta Tallinna Kaubamajast, Eesti disaini esitlus- ja ostukeskkonnast Tallinn Design House, disainipoest LesPetites, disainipoest NOOS Tartus, Pallopsoni disainipoest Kuressaares ning KUMU ja ERMi muuseumipoodidest.

Head Uudised GoodNews

LEAVE YOUR COMMENT

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga