1. Avaleht
  2. Äri
  3. KINKIMISRÕÕM! Eesti ja Soome turule tuleb ühine kinkekaart
KINKIMISRÕÕM! Eesti ja Soome turule tuleb ühine kinkekaart

KINKIMISRÕÕM! Eesti ja Soome turule tuleb ühine kinkekaart

Kinkekaardi müügiautomaat
Kinkekaardi müügiautomaat

Uudset kaarti saab kasutada maksevahendina kahe riigi seitsmes kaubanduskeskuses ja rohkem kui 700 poes.

Kaubanduskeskuste arendamisele spetsialiseerunud ettevõte Citycon toob Eestis ja Soomes samaaegselt turule kinkekaardi, mida saab kasutada maksevahendina mitmes ettevõttele kuuluvas kaubanduskeskuses. Eestis kehtib kinkekaart Cityconi Tallinnas asuvates kaubanduskeskustes Rocca al Mares ja Kristiines. Soomes saab kinkekaarti kasutada viies kaubanduskeskuses, milleks on Iso Omena Espoos, Myyrmanni Vantaas, Koskikeskus Tamperes, Trio Lahtis ja IsoKarhu Poris.

“Kristiine ja Rocca al Mare keskustes tegutseb üle 300 kaupluse, mis pakuvad 10 000 erinevat kaubamärki. Kuna meie uue kinkekaardiga saab maksta Cityconile kuuluvates keskustes Soomes ning vastupidi – Soome tarbijad saavad sama kaardiga maksta ka meie Tallinna keskustes, tegemist on laiema leviga ja esimese piiriülese kinkekaardiga piirkonnas,” selgitas Kristiine ja Rocca al Mare kaubanduskeskuste turundusjuht Kristi Seppel.

Cityconi kinkekaart
Cityconi kinkekaart

Kinkekaardi programmiga on liitunud enamik Cityconi kaubanduskeskuste kauplusi – kokku üle 700 poe. Liitunud kaupluste nimekirjaga saab tutvuda Cityconi või vastava kaubanduskeskuse veebilehel.

Uus plastikust Cityconi keskuste ühine kinkekaart on sarnane pangakaardile, millele saab laadida 10 kuni 250 eurot ning antud summa ulatuses saab sooritada mitmekordseid oste. Kinkekaardi kehtivusaeg on 12 kuud alates esimesest ostuhetkest. Kinkekaarte saab osta Kristiine ja Rocca al Mare keskustesse paigaldatud müügiautomaatidest või mõlema keskuse infolauast. Kinkekaardi saldot on võimalik kontrollida nii müügiautomaadist kui ka www.citycon.com/giftcards veebilehelt.

„Oleme veendunud, et kinkekaardist kujuneb meie kaubanduskeskuste klientidele suurepärane lisateenus. Kaubanduskeskuste turuliidrina tahame lüüa kaasa turule uuenduste toomises. Enam kui 700 kauplust ja seitset kaubanduskeskust hõlmav kaubanduskeskuse kinkekaart on Eestis ja Soomes oma ulatuselt ainulaadne. Kinkekaart tugevdab nende kaubanduskeskuste konkurentsivõimet ja kasvatab klientide lojaalsust,“ ütles Cityconi turundusjuht Petteri Anttila.

Head Uudised GoodNews