1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Klubi Teater toob Valentinipäevaks kohale staari Inglismaalt!!
Klubi Teater toob Valentinipäevaks kohale staari Inglismaalt!!

Klubi Teater toob Valentinipäevaks kohale staari Inglismaalt!!

30_IMG_3971_14.veeburaril toimub klubis Teater linna suurim Valentinipäeva kontsert Valentine Live, kus Romantiline atmosfäär saabub klubi ruumidesse võrratu live kontserti saatel lummava Cleo Stewarti (UK) poolt.

Klubi Teater  korraldab Valentinipäeva puhul eripeo Valentine Live, mis toob kohale särava staari Cleo Stewarti otse Londonist!  Tõelise vokaalse üllatuse kõigile külalistele toob võimas house’i diiva Cleo Stewart, kes on klubi Teatrit külastanud ka eelnevalt. Enda kontserdiga pakkus ta klubikülastajatele Eestis harvanähtava show.

48_IMG_4110_Rahvusvaheliselt tuntud Cleo on eelkõige tuntud enda võimsa hääle, lavalise staarisära ning ameerikaliku energia poolest. Cleo tegeleb muusikakarjääriga House’i ja klassikalise Jazz muusika alal ning on käinud tuuridel mitmete artistidega nii Inglismaalt, kui ka USA’st. Rahva tungival soovil astub Cleo Stewart taas üles juba sel laupäeval Valentinipäeva eripeo raames.

Cupido on sel aastal eriti lahke ning tahab korraldada ühe õnneliku paari jaoks erilise ja meeldejääva õhtu! Ehk olete see paar just teie? Tutvu mängu reeglitega ja osale loosimises.

Muuda enda Valentinipäev eriliseks – tule ja kohta enda eluarmastust või vii enda õnnelik kaaslane meeleolukale live-kontserdile.

Head Uudised GoodNews