1. Avaleht
  2. Galerii
  3. Kodumaised staarid avasid ainulaadse kinosaali Scape
Kodumaised staarid avasid ainulaadse kinosaali Scape

Kodumaised staarid avasid ainulaadse kinosaali Scape

BirgitEile avas Tallinna Coca-Cola Plazas uksed Põhjamaade moodsaim kinosaal Scape, mida tulid uudistama Eesti näitlejad, lauljad ja filmitegelased.

Prominentsed külalised ja Coca-Cola Plaza sõbrad nautisid ooperidiiva Pille Lille õpilaste etteasteid, Vello Vaheri tsirkuseperekonna akrobaatide sõud ning seiklusfilmi “Paan: Reis Eikunagimaale” Eesti esilinastust. Kokku lustisid peol üle 300 inimese, nende hulgas stilist Ženja Fokin, laulja Birgit, “Supilinna Salaseltsi” lapsstaarid, Maria Avdjuško, Priit Pius, muusik Daniel Levi, ärimehed, kinokriitikud ja paljud teised filmisõbrad.

LeviScape saali tulid Eestisse kaema ka laserprojektori tootja Barco esindaja Marc Aarts ning helisüsteemi Dolby Atmos esindaja Stefan Tiefenbrunner, kes kinnitasid, et teisi sarnase pildi- ja helikvaliteedi kooslusega kinosaale lähiriikidest leida ei ole.

Uus Scape saal on varustatud suurima olemasoleva valgusjõuga laserprojektoriga, mis on Põhjamaades ainus ja mida on hetkel paigaldatud maailmas kokku ainult 20 kinos. Lisaks on Scape saali paigaldatud suurem ekraan, uusim Dolby Atmos ruumiline helisüsteem ning laiemad ja mugavamad toolid. Forum Cinemas investeeris Coca-Cola Plaza suure saali täielikku renoveerimisse ligi miljon eurot.

VAATA GALERIID!
Foto: Andres Raudjalg, Andre Altjõe, Andrei Ozdoba, Liis Reiman

Head Uudised GoodNews