1. Avaleht
  2. Toode
  3. KOHE KOHAL! Uue stiilse Samsung Galaxy A seeria mudelid jõuavad Eestisse
KOHE KOHAL! Uue stiilse Samsung Galaxy A seeria mudelid jõuavad Eestisse

KOHE KOHAL! Uue stiilse Samsung Galaxy A seeria mudelid jõuavad Eestisse

GalaxyA2016-04Kolmapäeval tutvustati Eestis Galaxy A uusima seeria nutitelefone – võimalusterohket A5 ja trendikat A3. Reedel Eestis müügile tuleva Galaxy A (2016) seeriaga kandub edasi Samsung Galaxy disainipärand, milles kombineeritakse omavahel stiilselt metall ja klaas. Suurimad eelised on täiustatud kaamera heledamate ja selgemate fotode, selfie’de ja videote jaoks, kiirlaadimine ja muud tänapäeva põlvkonna jaoks väga olulised omadused.

“Uus Galaxy A (2016) seeria, mis pakub tippdisaini suundumusi, on loodud noorema põlvkonna ehk nn milleeniumilaste jaoks – inimestele, kes ei suuda ette kujutada oma elu ilma vahetu eneseväljendamiseta sotsiaalvõrgustikes või nutitelefonis suhtlemiseta. Galaxy A5 ja Galaxy A3 nutitelefonid täiustatud kaamerad annavad nii heledamad kui ka puhtamad fotod, videod või selfie’d, mis on tänapäeva noorema generatsiooni seas eriti armastatud. Galaxy A5 kaameral on lisaks optiline pildistabilisaator (OIS), et vältida pildi hägustumist, ja F1.9 objektiiv nii eesmisel kui ka tagumisel kaameral, mis võimaldab teha optimaalseid pilte hämaras,” ütles Samsung Electronics Baltics Eesti juht Toomas Tiits.

Kristel Aaslaid

Ühtedena esimeste seas anti võimalus neid telefone lähemalt uurida ja katsuda kolmapäeval Eesti tehnoloogiaekspertidele ja Samsungi Facebooki sõpradele. Uute Galaxy A seeria telefonide selfie-võimekust testis näitleja ja laulja, Eesti Laulu konkursi poolfinalist Kristel Aaslaid.

“Nii minul kui ka eeldatavasti enamikel noortel inimestel on nutitelefon üks ainukestest seadmetest tänapäeval, mistõttu peab see olema varustatud kõige olulisemate elustiili väljendavate omadustega. Ilmselgelt on kõrgekvaliteetne kaamera muutumas üha tähtsamaks funktsiooniks, sest järjest levinum on fotode ja videote kasutamine kirjaliku ja suulise suhtluse asemel. Kui soovin jagada oma meeleolusid oma austajatega, siis esimese asjana teen kohe Instagrami tarbeks selfie,” märkis Eesti üks aktiivsemaid Instagrami kasutajaid Aaslaid.

Samsung Eesti tooteekspert Henry Tiitus

Samsung Galaxy A5 eelmine mudel oli eelmisel aastal Eestis populaarsuselt teine Samsungi müüdud nutitelefon.

2016. aasta Galaxy A5 ja Galaxy A3 kaameraid on täiustatud ka mitmel muul moel. Näiteks Samsungi Quick Launch rakendusega avab kahekordne vajutus kodunupule kaamera vähem kui sekundiga. Rakendused Wide Selfie, Palm Selfie ja Beautifying Effects aitavad teha parimat selfie’t.

Galaxy A5 ja Galaxy A3 on loodud ka sotsiaalvõrgustike mugavamaks sirvimiseks. Galaxy A5 on varustatud kiirlaadimisfunktsiooniga, võimaldades telefonikasutajal alati ühendatud olla. Samal ajal annab metalli ja klaasi kombinatsioon telefonile ilusa harmoonilise välimuse.

Alates reedest, 15. jaanuarist on Galaxy A (2016) müügil kõikides Eesti hästivarustatud elektroonikapoodides ja juhtivate mobiilvõrguoperaatorite esindustes. Soovituslik hind on 319€ ja 419€ vastavalt A3 ja A5 eest.

Head Uudised GoodNews