1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Koit Toome astub üles koos Jaak Joala vana ansambliga Radar
Koit Toome astub üles koos Jaak Joala vana ansambliga Radar

Koit Toome astub üles koos Jaak Joala vana ansambliga Radar

Koit27. juunil Audru lähedal auto24ringil peetava rahvusvahelise ringrajavõistluse Suur Võidusõit 2015 raames astub ühe peaesinejana üles Koit Toome, keda saadab legendaarne ansambel Radar.

Lavale tullakse eksklusiivse “Teisikud Tribuut“ kavaga, mis on pühendatud Jaak Joala 65. sünniaastapäevale. Selles kontserdiosas kõlavad tuttavad laulud tuntud võidusõidufilmist “Teisikud”, aga ka teised Jaak Joala poolt kuulsaks lauldud hitid.

Lisaks Koit Toomele ja ansamblile Radar astuvad samal päeval üles veel teisedki Eesti hetkel kuumemad nimed. Kui kell 10:00 algavad soojendussõidud, siis juba 13:30 alustavad kavaga tänavuse aasta Eesti eurolaulikud Elina Born ja Stig Rästa, peale võistluste lõppu kell 20:00 astuvad üles võrratu Ines koos bändiga ning Koit Toome koos Radariga.

Suur Võidusõit 2015 raames toimub lisaks võidukihutamistele ka veel koguperelaat, avatud on eraldi lasteala ning erinevad atraktsioonid. Kõigi külastajate vahel lähevad loosi väärtuslikud auhinnad. Õhtu lõppeb meeleoluka afterparty’ga Pärnu ööklubis Sugar.

Soodushinnaga piletid saadaval Piletilevis, võimalik osta ka kohapealt.

Head Uudised GoodNews