1. Avaleht
  2. GoodNews
  3. KONKURSS “MINU EMA”! Võiduloo kirjutaja on emalt elukingituse saanud kahel korral
KONKURSS “MINU EMA”! Võiduloo kirjutaja on emalt elukingituse saanud kahel korral

KONKURSS “MINU EMA”! Võiduloo kirjutaja on emalt elukingituse saanud kahel korral

Viiking Spaa Hotell5Heade uudiste portaal GoodNews algatas emadepäeva eel hingelise meenutusvõistluse “Minu ema” ning ilusaid lugusid kõige kallimast inimesest võis saata maikuu viimse päevani. Nüüdseks on lõpptähtaeg tiksunud ja ka parima loo kirjutanud inimene leitud. Selleks inimeseks on Karin Kikas, kelle ema on andnud talle ja tema vendadele elu, neid üksi kasvatanud ja Karinit ennast ühel korral otseselt ja kaudselt surmast päästnud. Tema lugu kõlab nii:

“Ega ma väga pikalt kirjutada ei tahagi, sest see, mida mu ema minu jaoks on teinud, on hindamatu! Ta on suutnud mind ja mu vendi üksikemana üleval pidada nii, et me ei ole pidanud millestki puudust tundma …

Viiking Spaa Hotell

Minu ema andis mulle elu 31. märtsil 1993. aastal ning seda läbi ootamatuse – nabanöör oli ümber mu kaela ja kiiresti tuli teha keisrilõige. Ema sõnul sellega kõik ei piirdunud. Pidin haiglas veetma veel kaks pikka nädalat ning selle käigus tekkis tal mõnigi hall karv, sest mu tervis oli kord hea, kord jälle halvem.

Viiking Spaa Hotell2

Ema sõnul olin olnud väga naerusuine ja siiras laps, aga mind saatis oht naljatamise käigus hingest kinni jääda. Niisiis ükskord, kui vanaema mind hoidma pidi, see juhtuski – jäin hingest kinni ja hakkasin juba vaikselt tema käte vahel siniseks muutuma. Tol korral päästis mind jälle mu ema, kes tuli joostes ning mul jalgadest haaras ja pea alaspidi keeras. Siis sain jälle elult uue võimaluse tänu mu kõige armsamale – EMALE. Hoidke kõik oma emasid!”

Viiking Spaa Hotell3

GoodNews loosis kõigi kampaanias “Minu ema” osalejate vahel välja puhkuse koos emaga Viiking Spa Hotel’is.

Viiking Spaa Hotell4

“Võitja lugu võlus oma lapselikult lihtsa ja ausa olemusega,” ütles Taastusravikeskuse Viiking tegevdirektor Kairi Lusik. “Auhinnaks on meie poolt majutus koos hommikusöögiga kahele ja saunakeskuse kasutamisega lahtiolekuaegadel. Miks mitte emal ja tütrel korraldada enda jaoks nii-öelda tüdrukute minipuhkus Pärnus – see lisab ainult värve igapäevarutiini.”

Viiking Spaa Hotell6

Kairi Lusik lisas, et Taastusravikeskus Viiking ühendas võimaluse toredatele inimestele rõõmu pakkuda oma kaubamärgi tutvustamisega sellise omapärase, vaid headest asjadest kirjutava, projekti kaudu nagu seda on heade uudiste portaal GoodNews.

Viiking Spaa Hotell7

Head Uudised GoodNews