1. Avaleht
  2. Toode
  3. Kõrgelt hinnatud Samsung Galaxy S6 ja S6 edge on lõpuks saadaval ka Eestis
Kõrgelt hinnatud Samsung Galaxy S6 ja S6 edge on lõpuks saadaval ka Eestis

Kõrgelt hinnatud Samsung Galaxy S6 ja S6 edge on lõpuks saadaval ka Eestis

Galaxy-S6_Combination_Blue-TopazSamsungi uued lipulaevad Galaxy S6 ja S6 edge, mis valiti nädal pärast esitlust Mobile World Congressi parimaks uueks tooteks, on tänasest saadaval ka Eestis.

Galaxy S6 ja Galaxy S6 edge on valmistatud metallist ja Gorilla Glass 4 klaasist, nende disain on kaunis, unikaalne ja väljapaistev. Galaxy S6 edge mudelil on maailma esimene mõlemalt poolt kaardus ekraan. Uued telefonid on varustatud 16-megapikslise tagakaameraga ning 5-megapikslise esikaameraga. Seadmeid saab laadida ükskõik milliselt juhtmevabast laadijast, mis toetavad WPC ja PMA standardeid. Uusi telefone on võimalik ka juhtmest kiirlaadida: vaid 10 minutit kiirlaadimist annab telefonile juurde 4 kasutustundi.

Galaxy-S6-edge_Gold-Platinum_Art-PhotoEnne esinduste lettidele jõudmist oli telefone võimalik ette tellida mobiilioperaatorite ja Euronicsi veebipoodidest. Elisa ja EMT alustasid tellijatele Samsungi tipptelefoni kohale toimetamist esmaspäeval, 13. aprillil.

„Elisa klientide huvi Samsungi uute tipptelefonide vastu on olnud väga suur ning eelmüük on läinud hästi. Enim eelistasid Elisa kliendid 32-gigase mälumahuga Samsung Galaxy S6, mille osakaal eelmüügist ulatus 43% protsendini,“ kommenteeris Elisa erakliendiüksuse juht ja juhatuse liige Andrus Hiiepuu.

Galaxy-S6-edge_Gold-Platinum_Art-Photo2Samsung Galaxy S6 ja Samsung Galaxy S6 Edge on Eestis esialgu saadaval kolmes värvitoonis: must (Black Sapphire), valge (White Pearl) ja kuldne (Gold Platinum). Hiljem lisandub smaragdroheline (Green Emerald ) vaid Samsung Galaxy S6 Edge mudelil ning sinine (Blue Topaz) Samsung Galaxy S6 mudelil.

Samsungi uued lipulaevad tulevad müügile juhtivate mobiilioperaatorite esindustes ja suurmates elektroonikapoodides. Olenevalt telefoni mudelist ning sisseehitatud mälumahust algavad telefonide hinnad 699 eurost (S6 32GB mudelil).

Head Uudised GoodNews