1. Avaleht
  2. Reis&Puhkus
  3. Kreutzwald Hotel Tallinn pakub trendikat ja mugavat teenindust
Kreutzwald Hotel Tallinn pakub trendikat ja mugavat teenindust

Kreutzwald Hotel Tallinn pakub trendikat ja mugavat teenindust

TUUL8726Kreutzwald Hotel Tallinn kuulub Unique Hotels hotelliketti. Unique Hotels ketis opereeritakse väikeseid klassikalisi ja unikaalseid butiikhotelle, mis asuvad Tallinnas ja Lahemaa Rahvuspargis.

Kreutzwald Hotel Tallinn on Tallinna kesklinnas asuv kaasaegne neljatärnihotell.

Hotell paikneb ajaloolises hoones vanalinna ja Eesti Rahvusraamatukogu vahetus läheduses. Linna üks olulisemaid tuiksooni, Vabaduse väljak, koos klaasist Vabadussambaga jääb kõigest 10-minutilise jalutuskäigu kaugusele. Hotell on endale osaliselt nime saanud hotelli lähedal asuva Rahvusraamatukogu järgi, mis vanasti kandis nime F. R. Kreutzwaldi nimeline Riiklik Raamatukogu.

Hotelli omanikud väärtustavad Eesti ajalugu ning hotellile nime panek sai alguse ajaloolisest faktist, et kui Fr. R. Kreutzwald oli noor mees ja tuli Tallinnasse kooli, võttis von Stackelberg ta enda juurde kostiliseks. See ajendaski panema Kreutzwald Hotel Tallinnale nime seoses Fr. R. Kreutzwaldiga.

Lisaks on puhkamiseks, kuid samuti ka ärireisideks mõeldud hotellis olemas raamatukogu, kus külalistel on mõnus lõõgastuda, lugeda raamatut ja nautida kõrvale pokaal veini või maitsvat kohvi. Kreutzwald Hotel Tallinnas on lisaks raamatukogule tubades ka Eesti eeposest „Kalevipoeg“ ja Kreutzwaldi teostest inspireeritud pildid.

Hotellis asuvad seminariruumid on oma nime saanud Kreutzwaldi teostest ning restorani nimi tuleneb teisest Eesti silmapaistava kirjaniku A. Gailiti teosest „Toomas Nipernaadi“.

Kreutzwald Hotel Tallinn on taskukohane ja sobilik turistile ning samuti äriklassi reisijatele, pakkudes trendikat ja mugavat majutust ning kiiret ja sõbralikku teenindust. Hotell renoveeriti 2011. aastal ning selles on 75 tuba, mis jagunevad standardtubadeks, ZEN  ja ZEN Suite tubadeks.

Hind sisaldab rikkalikku hommikusööki restoranis Nipernaadi ja jõusaali, kus külastajate käsutuses on erinevad trenažöörid. Täiendava tasu eest saab külastada sauna, lõõgastuda jaapani basseinis ning nautida ZEN-SPA teenuseid. Hotellis asub ka 3 konverentsi- ja koosolekuruumiga konverentsikeskust.

Seminariruumid mahutavad kuni 90 osavõtjat 

Kalev-theatreVärskenduskuuri saanud Kreutzwald Hotel Tallinna seminarikeskus on suurepärane koht seminaride ja nõupidamiste ning firmapidude korraldamiseks, mahutades kuni 90 osavõtjat.

Kolm hästi varustatud seminariruumi asuvad hotelli teisel korrusel, mahutades igaüks 25-50 inimest. Kõikides ruumides on loomulik päevavalgus. Konverentsiruumid on varustatud vajaliku audiovisuaalse tehnikaga, k.a dataprojektorid, grafoprojektorid ja tõlkekabiinid. Soovi korral on võimalik tellida kergeid suupisteid ja kohvilaua, aga ka rootsi lauda või eritellimusel koostatud menüüd.

Zen SPA on mõnus koht lõõgastumiseks pärast teguderikast päeva

_96A9024Kreutzwald Hotel Tallinnas asuv Zen SPA on väike spaa, kus leiab 2 hoolitsusteruumi, (s.h hoolitsusteruumi kahele), aurusauna, soome sauna ja jaapani basseini. See on mõnus koht lõõgastumiseks pärast teguderikast päeva.

Samuti on võimalus spaas tähistada mõnd olulist sündmust või pakkuda oma sõpradele või kolleegidele täiesti uudset kogemust. See on suurepärane koht ajaveetmiseks nii paaridele, tüdrukuteõhtust osavõtjatele kui ka firmade töötajatele ja külalistele. Samuti on spaas hea lihtsalt sõpradega aega veeta.

Jaapani spaa- ja saunakultuur seostub palju enama kui lihtsalt puhtusearmastusega. Jaapani saun, kabuki, on kui lõõgastav rituaal, mida võib nautida nii üksinda kui ka koos hea seltskonnaga. Kabuki ei ole lihtsalt keha puhtaks pesemise koht, see on ka hingepuhastuse paik.

zen-spa-treatment-roomJaapani bassein on tõeliseks lõõgastuseks meie kliimas. Kuuma Jaapani vanni saavad korraga nautida kuni 6 inimest. Vanni on soovitav võtta pärast saunas käiku ja mitte kauem kui 15 minutit. Mõnus soojus, mis püsib kehas ka pärast vannist väljatulekut, tekitab meeldiva rammestuse.

Saunarituaali muudavad täiuslikuks spaa luksuslikud ja lõõgastavad spaahooldused. Hotell pakub erinevaid spaateenuseid, sealhulgas massaaže, keha- ja näohooldusi, käte-ja jalgade hooldusi.

Restoran Nipernaadi on paik, kus saavad kokku hea Eesti toit ja külalislahkus

IMG_2928Nagu August Gailiti Toomas Nipernaadi rändas ka restoran Nipernaadi Eestis ringi, et koguda inspiratsiooni eestimaistest naturaalsetest talutoodetest ja kohtuda kohalike rannakalurite ja väiketalunikega, kes on kasvatanud oma tooteid hoole ja armastusega. Palju toorainet, nagu juurikad, maitsetaimed, liha, metsamarjad ja seened tuleb Vihula Mõisa öko-Farmist Lahemaa Rahvuspargis.

nipernaadi_toidud_img_9619_fotograaf.lauri.laanRestorani meeskond soovib, et külastaja toidulauale jõuaks toit koos rännulooga Eestimaa eripaigust. Menüü on lihtne ja tuttavate maitsetega. Toidud on loonud kokk Jevgeni Cherdantsev, kes valmistab sööki värskest, hooajalisest ja võimalikult kohalikust toorainest. Nii tuleb kala Peipsi järvest ja Pärnu lahest, juurikad, salatid ja ürdid nii Vihula Mõisast kui Kopra Karjamõisast, kanaliha Põhja-Eestist, veise- ja sealiha Lõuna-Eestist – seega menüüs on eripäraseid lõhnu ja maitseid Eestimaa eri nurkadest.

Toomas Nipernaadi rändas ringi, rääkis lugusid sooviga panna inimesi elule teistmoodi vaatama. Nii soovib ka restorani personal panna oma külalisi restoranis toidule teisiti vaatama ning taldrikul olevat rännulugu nautima alguses silmade ja pärast maitsemeelega. Ning muidugi lisaks söögile naudisklema ka väikestes õllekeldrites ja vabrikutes villitud kohalikke marjaveine, õlusid ja viinu.

IMG_2823Restoran Nipernaadi on paik, kus saavad kokku hea Eesti toit, külalislahkus, soojus, väga toredad külalised, et oleks mõnus koos olla.

Uuri Kreutzwald Hotel Tallinna kohta lähemalt SIIT!

 

 

Head Uudised GoodNews