1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. KÜLASTAJATE REKORD! Jääaja Keskuses sündis uus külastajate rekord
KÜLASTAJATE REKORD! Jääaja Keskuses sündis uus külastajate rekord

KÜLASTAJATE REKORD! Jääaja Keskuses sündis uus külastajate rekord

Foto: Sigrid Sepp
Foto: Sigrid Sepp

Eile tähistas Saadjärve kaldal asuv Jääaja Keskus oma neljandat sünnipäeva. Sünnipäevaprogramm meelitas kohale rekordarv külastajaid. Külastajate arv, 2379, ületas isegi keskuse avamise päeva külastajate numbri.

Jääaja Keskus tähistas oma neljandat sünnipäeva traditsioonilise perepäevaga 10. juulil. Sünnipäeval toimusid tasuta giidiekskursioonid majas, parvereisid Saadjärvel, külalistele pakuti torti ning sünnipäeva lõpetas ülimenukas Karl-Erik Taukari ja Eric Kammiste akustiline kontsert keskuse aatriumis.

Selleaastasel sünnipäeva tõeliseks hitiks osutus külla tulnud Frozen multifilmist tuntud lumekuninganna Elsa koos oma sõbra Olafiga. Elsa töötoa ukse taha tekkis järjekord juba enne toa avamist ning lapsi jagus mängima ja meisterdama kuni päeva lõpuni.

Sünnipäeva üritus avati kell 11 JJ-Street eliitrühmade tantsu saatel. Esimesed külastajaid olid kogunenud ukse taha juba pool tundi enne keskuse avamist. Külaliste sõnul meelitas neid kohale ilus ilm, tihe päevaprogramm ning muidugi Karl-Erik Taukari kontsert.

Foto: Sigrid Sepp
Foto: Sigrid Sepp

„Rõõm oli näha sünnipäeval nii palju tuttavaid nägusid, kes on meie juures käinud igal aastal, ning sama suur rõõm oli nende külastajate üle, kes varem meie juures käinud ei olnud. Vähemalt giidiringidel käinud külastajad olid keskuses esimest korda ning tundsid väga suurt huvi selle vastu, kust tuli idee ehitada selline keskus just Äksi alevikku“ nentis Jääaja Keskuse giid Kaupo Mets.

„Jääaja Keskuse sünnipäeva selleaastane populaarsus oli meie jaoks meeldiv üllatus ja andis palju indu korraldada järgmisel aastal Jääaja Keskuse esimene juubel veel suuremalt ja paremini“ ütles keskuse turundusjuht Sigrid Sepp.

2012. aasta turismiobjektiks ja aasta keskkonnateoks valitud Saadjärve kaldal paiknev Jääaja Keskus on populaarteaduslik meelelahutuskeskus, mille eesmärgiks on tutvustada jääaega, selle jälgi Eestimaal ning anda aimu meie tulevikust. Jääaja Keskus avati 10. juulil 2012 ning keskuse peamisteks tõmbeobjektideks on elusuuruses mammutid, lastele mõeldud mängukoobas ning igas vanuses külastajate jaoks põnevad interaktiivseid tegevused.

Head Uudised GoodNews