1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. Ku:lsa:l avab Viimsis uudse meelelahutuskeskuse
Ku:lsa:l avab Viimsis uudse meelelahutuskeskuse

Ku:lsa:l avab Viimsis uudse meelelahutuskeskuse

Foto: Kaupo Kikkas
Foto: Kaupo Kikkas

Ku:lsa:l avab augustis Viimsis uudse vabaaja- ja meelelahutuskeskuse, mis pakub põnevaid tegevusi kogu perele. Viimsi Keskusesse rajatav üle 2000 m2 meelelahutusala ühendab bowlingu- ja piljardisaalid ning enneolematu laste siseseikluspargi.

Vabaaja- ja meelelahutuskeskuse tegevjuhi Riin Raie sõnul leidub avatavas Viimsi Ku:lsa:lis mitmeid tehnilisi lahendusi, mis võetakse Eestis kasutusele esmakordselt. Bowlingusaali muudab eriliseks uudne ja ainulaadne rajaprogramm ning võimalus uudistada bowlingu tehnikaruumi. Kogu keskuses on suurt tähelepanu pööratud nii valgus- kui elilahendustele, mis muudavad külastuselamuse tõeliselt eriliseks.

“Ootame Viimsi Ku:lsa:li aega veetma nii täiskasvanuid kui lapsi. Samal ajal kui vanemad lahutavad meelt bowlingut või piljardit mängides, saavad pere pesamunad lõbusalt aega veeta toredal lastealal, jäädes siiski vanemate vaatevälja,“ selgitas Raie. “Vanemaid lapsi ootab aga tõeliselt seiklusrikas mängukeskus, mille seninägematud atraktsioonid pakuvad avastamisrõõmu kogu päevaks.”

Kokku ootab Viimsi Ku:lsa:lis külastajaid 8 bowlingurada, 10 piljardi- ja 2 snuukrilauda, samuti eraldi mängualad nii lastele kui ka noortele.

Bowlingu- ja piljardiklubi Ku:lsa:l on Tallinna kesklinnas asuv atraktiivne vabaaja veetmise koht. 2002. aastal avatud Ku:lsa:li teeb eriliseks omapärane sisekujundus ja suurepärane asukoht vanalinna veerel. Ku:lsa:l asub Mere pst 6, Roseni Waba Aja Wabrikus. Vaata lisainfot www.kuulsaal.ee

Head Uudised GoodNews