1. Avaleht
  2. GoodNews raadios
  3. KUULA KORDUST! Hurax „Heades uudistes“: igast elemendist kumab läbi, et asja tehakse hingega
KUULA KORDUST! Hurax „Heades uudistes“: igast elemendist kumab läbi, et asja tehakse hingega

KUULA KORDUST! Hurax „Heades uudistes“: igast elemendist kumab läbi, et asja tehakse hingega

Ansambli Hurax uusim liige, trummar Martin Parts ütles Kesk-Eesti Tre Raadio saates „Head uudised“, et on bändiga väga rahul.

Martin on õppinud bändis palju paremini mängima: „Ma ei tea, kas teised seda tähele panevad (hääl kõrvalt: „Mina küll panen!“), aga pulk lendab vabamalt.“ „Tal jah lendas eile pulk käest ära proovis,“ naersid teised.

„Igast elemendist kumab läbi, et asja tehakse hingega, asja tehakse tõsiselt. Absoluutselt iga loo puhul on nähtud vaeva. Ei ole lihtsalt suvaliselt asju kokku visatud,“ lausus Martin.

Huraxi liider Ragnar Huoponen on pidanud bändile piltlikult selgitama, kuidas ta soovib, et teised pillid loos kõlaks. „Hästi raske oli. Mu peas kõlas lugu peaaegu samamoodi nagu lõpuks stuudiolindil. Mäletan, kuidas ma vehkisin seal trummarile kätega, et ei, siin laod konkreetselt niimoodi. (Kitarrist) Siimule: ei, see ei käi siia. Ma ise ei mängi kitarri nii hästi ja ei jaga neid redeleid. Võtame näiteks viimase refrääni. Ma selgitasin Siimule väga pikalt, mida ma seal saada tahan. Siim tegi kõiki teisi asju, aga mitte seda, mis ma tahtsin,“ naeris Ragnar.

KUULA SAADET!

GoodNews Tre Raadios 15.november 2018Ansambli Hurax uusim liige, trummar Martin Parts
Head Uudised GoodNews