1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. KUULA RAADIOSAADET! Head Uudised kutsuvad üles mängima, tegema head ja likvideerima korralagedust
KUULA RAADIOSAADET! Head Uudised kutsuvad üles mängima, tegema head ja likvideerima korralagedust

KUULA RAADIOSAADET! Head Uudised kutsuvad üles mängima, tegema head ja likvideerima korralagedust

Restoran Nipernaadi avamisel esineb Uku Suviste
Restoran Nipernaadi avamisel esineb Uku Suviste

Head Uudised vaatavad sedapuhku mööda poliitikast ja räägivad sootuks muudest teemadest. Peatutakse vastavatud veinibaari Rosin teemal ning jutuks võetakse ka feng shui. Räägitakse restoran Nipernaadi ja Luxlimu peomängust ning muidugi veel paljudel teistelgi elulistel teemadel.

GoodNews kajastas Tallinna Lennujaama esimese veinibaari Rosin avamist. Koht võlub mõnusalt hubase miljööga, on eksklusiivne ning sellesse on pandud omaniku poolt palju armastavat energiat. Teostus on suunatud gurmaanidele, aga ka uudishimulikele maailmaavastajatele ja on üldse üks mõnus koht, kus oma lennuhirmust üle saada. Privaatse ning rahuliku nautlemise kõrval on sel kohal ka üks täiesti praktiline tegur – nimelt kannatavad ju paljud lennuhirmu käes, aga pokaali veini rahustav toime on üldteada. Pealinna lennujaam pole ammu enam pelgalt stardi- ja maandumispaik, vaid sellest on saanud elustiilikoht.

Tore uudis on seegi, et juba sel reedel avab trendikas, mugavat teenindust pakkuv, Kreutzwald Hotel Tallinn Nipernaadi restoran pidulikult oma suvehooaja. Kõikidel soovijatel on võimalus osa saada peenest avamismelust!

Välja jagatakse võidud, mis viivad sõitma LuxLimuga, mis on üks võimalus saada osa pidulikust restorani avamisest ja muustki põnevast. Et võita, tuleks minna Restoran Nipernaadi Facebooki fännilehele,  laikida, jagada fännimängu kuulutust ning lisada pildi alla märge “jagatud!”

On rõõm tõdeda, et GoodNews on olnud koostööpartner Lastefondile, kajastades mitte üksnes aktiivselt fondi tegemisi, vaid vahendades ka toetamissooviga ettevõtete kontakte. Just Heade Uudiste portaali vahendusel asusid Lastefondi hoiukodude projekti toetama taksofirma Saksa Takso ning kosmeetikaettevõte DeSheli Eesti. Iisraeli ettevõtte DeSheli Eesti esindus, firmanimega Lavenire OÜ annetab SA Tartu Ülikooli Kliinikumi Lastefondile igalt aprilli- ja maikuu jooksul tehtud müügitehingult kaks eurot. Saksa Takso, ametliku nimega New Direction OÜ annetab aga fondile iga maikuu jooksul täitetud dišpetseri tellimuselt 0,05 eurot.

Teemaks võetakse feng shui iidsed tarkused, mis räägivad korralageduse likvideerimise vajadusest ning samuti Otepää vallavanem, kes lubab oma töötasu annetada pedagoogide hüvanguks. Veel kutsutakse rahvast üles tänuväärseks ja hädavajalikuks tegevuseks – hakkama doonoriks.

Möödunud aastal alustasid GoodNews ja Kuma raadio koostöös heade uudiste levitamisega ka raadioeetris. Nüüd on võimalik häid uudiseid kuulata ka Rapla Tree raadio vahendusel.

Üllatavalt positiivne, värske ja headest uudistes pakatav raadiosaade Head Uudised on Kuma raadio eetris igal neljapäeval kell 13 ja kordust on võimalik kuulata igal pühapäeval kell 15.

Mis siis Eestimaal head toimub? SAAD TEADA, KUI KUULAD SAADET!

Saate kordust kuula siit: http://www.goodnews.ee/goodnews-raadios (GN Kuma raadios 15. mail 2014).

Ja kui sa täna õhtul VIP-paketti ei võida, siis ära heida meelt. 
Luxlimu osutab teenust 24/7.
www.luxlimu.ee 

Kui tellid limusiinisõidu, kirjuta parooliks: GoodNews ja saad glamuurse sõidu 10 % SOODSAMALT!

Head Uudised GoodNews