1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. KUULA RAADIOSAADET! Rajaleidja – portaal inimesele, kes vajab muutust
KUULA RAADIOSAADET! Rajaleidja – portaal inimesele, kes vajab muutust

KUULA RAADIOSAADET! Rajaleidja – portaal inimesele, kes vajab muutust

Rajaleidja-avas-täiskasvanutele-infokülje-karjäärimuutuste-tegemiseksHeade uudiste põhikülaliseks oli sel korral sihtasutusest Innove Teele Traumann, kes toimetab portaaliga Rajaleidja.ee. Portaali  eesmärk on anda igas vanuses inimestele võimalus end leida, areneda ning muuta karjääri.
Sellest nädalast on “head uudised” kuuldaval ka Rapla Treraadios.

Rajaleidja portaal annab idee, kuidas inimene võiks leida võimaluse muuta oma elu. See on koht, kus enda jaoks leiab sobivaid pakkumisi nii noor kui juba eakam täiskasvanu.

Saatejuht Mati Palmet
Saatejuht Mati Palmet

Veebis on kaks eraldi sihtrühma, Noorele ja Täiskasvanule, et teha eneseleidmine karjääriredelil võimalikult lihtsaks. Kas teeb noor oma elu esimest valikut või täiskasvanu, kes puutub kokku tunduvalt enamaga kui vaid töö- ja ametikoha leidmine või on ajendiks miski muu, ei ole oluline, sest valida on võimalik suviste ametite, kõrgkoolide, kutsekoolide, töökohtade jt vahel.
Infot leiab karjäärinõustamise ja -planeerimise kohta. Esimese tarvis on koguni eraldiseisev rubriik.

Saatejuht Monika Kuzmina
Saatejuht Monika Kuzmina

“Karjäär on midagi palju enamat kui töö,” arvab Teele Traumann. Naise sõnul tuleks vaadelda karjääri kui tervikpilti inimese elust. “Muutused on nii kiired, et inimene peab olema suuteline tegema pidevalt uusi valikuid. Karjäärimuutus on sageli seotud isiksusega ja selle muutumisega ning kõigel sellel ka Rajaleidja peatub,” ütleb Teele ja lisab: “Rajaleida.ee on väga hästi ja pädevalt tehtud portaal, mida tasub uurida enda, lähedase või sõbra jaoks, sest soovitusi leiab sealt igaüks. Hari, arene, tee valikuid ja leia end!”

Rajaleidja portaali, mida möödunud aastal külastas 300 000 inimest, hooldamist ja arendamist toetab Euroopa Sotsiaalfond.

Saates tuli juttu ka GN portaali kõige enam loetud artiklist, milleks oli “21 saladust, kuidas saada omal jõul miljonäriks”. Brian Tracy raamatust “Omal jõul miljonäriks” leiab 21 saladust, kuidas saavutada majanduslik sõltumatus kiiremini ja lihtsamalt, kui oled seda seni eeldanud. Raamatus kulmineeruvad kogumina viisteist aastat uurimusi, õpetamist ning autori isiklikku kogemust omal jõul miljonäriks saamise teemal. Number üks asi on ikka ja jälle unistada suurelt.

Sihtasutusest Innove esindaja Teele Traumann
Sihtasutusest Innove esindaja Teele Traumann

Heade uudiste portaal GoodNews ja Kuma raadio alustasid koostöös eelmisel aastal heade uudiste levitamisega ka raadioeetris. Üllatavalt positiivne, värske ja headest uudistes pakatav raadiosaade “Head uudised” on Kuma raadio eetris igal neljapäeval kell 13 ja kordust on võimalik kuulata täna kell 15.

Mis siis Eestimaal head toimub?
SAAD TEADA, KUI KUULAD SAADET!
Saate “Head uudised” kordust kuuleb SIIT: (GoodNews Kuma raadios 17. aprillil 2014)

 

 

Head Uudised GoodNews