1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. KUUMAD LAINED VALGES ÖÖS! Duo Vólkova Argentiinast kütab kuumaks Rakvere
KUUMAD LAINED VALGES ÖÖS! Duo Vólkova Argentiinast kütab kuumaks Rakvere

KUUMAD LAINED VALGES ÖÖS! Duo Vólkova Argentiinast kütab kuumaks Rakvere

Volkova uus
Foto allikas: sanctuary.cz

5. juuni hilisõhtul kütab kontserdil “Kuumad lained valges öös” temperamentse muusikaga Rakvere klubi 10 Trummi kuumaks duo Vólkova eksootilisest Argentiinast.

Mitte just kõik argentiinlased ei tantsi alati tangot. Vólkova segab enda muusikas viimastel aastatel kultuslikku populaarsust kogunud minimal wave ja cold wave stilistikat, samas olles viimatinimetatud stiilist märksa optimistlikuma tonaalsusega, mistõttu võiks nende stiil kanda ka määratlust warm wave. Aga mõisted mõisteteks, tegemist on mõnusa elektroonilise biidi, lahedate kitarririffide ja atmosfäärilise naisvokaaliga, mis kokku tekitavad end unustama paneva unenäolise muusika nii enda sisse vaatamiseks kui ka tantsides välja elamiseks.

VolkovaSoojendusesinejatena astuvad üles kaks põnevat kodumaist üksikartisti. Cly/Suva viib kuulajad kaasa rännakule läbi erinevate elektroonilise muusika žanrite, olles kord tantsulisem ja siis jällegi mõtlikult melanhoolsem, taustaks lummusesse haarav originaalne videopilt. Tamhiis on ürgse elektroonilise muusika ja atmosfäärilise naisvokaali sümbioos, mis tantsib ümber looduse. Lisaks originaalmuusikale on lihtsalt võluvalt suurepärane tema töötlus loost „Meil on elu keset metsa“.

Bändide vahepeal ja pärast hoiavad peomeeleolu üleval DJ Suva ja DJ v_pagan. Pidu kestab hommikuni!

Lisainfot Vólkova kohta saad uurida SIIT ja SIIT!

Kontserdile “Kuumad lained valges öös” loositakse välja kaks piletit koos laua reserveerimisega kahele. Ja see ei ole veel kõik: klubi 10 Trummi lisab omalt poolt kaks erikokteili “Kuumad lained” snäkkidega.

Loosimises osalemiseks:

Liitu kontserdiga Facebookis ja korraldaja lehega, jaga sündmust ja kutsu sõpru liituma!

Võitja kuulutatakse välja 4. juunil 2015.

10 Trummi (Laada 14, Rakvere) asub keskväljaku ääres. Piletid hinnaga 6 eurot eelmüügist ja 9 eurot ukselt. Piletid saadaval alates 29.04.2015 Piletilevi müügikohtades ja Piletilevi partnerite juures. Samuti on piletid eelmüügis klubis 10 Trummi.

 

VAATA VIDEOID!

Vólkova – Pulsion

Vólkova – Trauma and Dreams

Vólkova – Camino a Eslovenia

Head Uudised GoodNews