1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. LAAGRISSE! Suvine tantsulaager Camp of Hip-Hop toob kokku rahvusvahelised tantsijad
LAAGRISSE! Suvine tantsulaager Camp of Hip-Hop toob kokku rahvusvahelised tantsijad

LAAGRISSE! Suvine tantsulaager Camp of Hip-Hop toob kokku rahvusvahelised tantsijad

IMG_9998
Foto: Gregor Jürna

Kolmeteistkümnendat korda toimuvad õpetuslik Camp of Hip-Hop noortelaager ja kogemusi vahetav rahvusvaheline laager on juba tõestanud, et tegu juba vägagi tegusate noorteüritustega. Ja ei maksa lasta ennast heidutada numbrist 13, sest Camp of Hip-Hop on õnnetunde, mitte õnnetuste koht.

Tänavatantsu noortelaager toimub 18.-24. juulil Liipa talus, vanuserühmaks on 7-14-aastased eesti, vene ja inglise keelt kõnelevad noored, kes saavad sealt kindlasti kaasa uued teadmised ja kogemused tänavakultuuri, muusika ning kunsti valdkonnas ja see muudab suve neile kindlasti meeldejäävamaks.

IMG_9973
Foto: Gregor Jürna

Laagri eesmärk on mõelda üheskoos piiridest välja ning luua hea atmosfäär, kus avastada ja arendada isiklikke võimeid, oma loovust ning laiendada silmaringi. Laagris leiavad aset sellised lõbusad ettevõtmised nagu tutvumismängud, robottants, graffity, lasergame, kostüümide disainimine, soengud ja iluprotseduurid, reklaamvideo filmimine, wipeout, slackline, batuudi trikid, vettehüpped, tänavatantsukoolitused, slip´n´slide, meeskonna mängud, muusikavideo filmimine, MC battle, üllatuskülalised, lõkkeõhtu, videoblogi ja palju muud.

Foto: Gregor Jürna
Foto: Gregor Jürna

C.O.H.H. (Camp of Hip-Hop) on rahvusvaheline tantsulaager, mis leiab sel aastal aset juba 13. korda ja toimub 25.-31 juulini. Sellest on saanud traditsioon, kus tantsijad üle maailma saavad kokku, et veeta suurepärast aega ja jagada armastust tantsu vastu. Aset leiab mitukümmend erinevat tantsuklassi, lõputud peod, märkimisväärsed võistlused ja palju-palju muud. Klasse viivad läbi rahvusvahelised õpetajad USA-st, Saksamaalt, Prantsusmaalt, Venemaalt, Soomest ja paljudest teistest riikidest.

Foto: Gregor Jürna
Foto: Gregor Jürna

Iga suvega on Camp of Hip-Hop kasvanud suuremaks ning atmosfäär on olnud läbi aastate kirjeldamatu. C.O.H.H. esimestel aastatel oli laager avatud ainult oma tantsijatele, kuid 2010. aastal toimus suur läbimurre ning C.O.H.H.-ist sai tõeline rahvusvaheline tänavatantsulaager, mida külastab igal aastal üle 400 osaleja üle kogu maailma.

Foto: Gregor Jürna
Foto: Gregor Jürna

Erikülalisteks on tänavu Sello Reuben Modiga Lõuna-Aafrika Vabariigist, kes propageerib Pantsula tantsu, nooruslik Locking stiili edendaja Natasha ehk Tash Kanadast, mitmeid erinevaid stiile viljelev Archie Burnett, kes ilmselt suurt tutvustamist ei vaja, house-stiilile keskendunud Malcolm Prantsusmaalt, ameeriklasest tantsuveteran Shaik ja muusika piire kaotav DJ Ice-C, kes mängib erinevat muusikat RnB’st kuni hip-hop’ini, funkist kuni house stiilini välja.

Foto: Gregor Jürna
Foto: Gregor Jürna

Rohkem infot leiab SIIT!

VAATA NOORTELAAGRIT TUTVUSTAVAT VIDEOT!

VAATA RAHVUSVAHELIST TANTSULAAGRIT TUTVUSTAVAT VIDEOT!

Head Uudised GoodNews