1. Avaleht
  2. Kultuur
  3. Lapsi oodatakse jõulukuul muusikalietendusele „Koerahaldjas Mia“
Lapsi oodatakse jõulukuul muusikalietendusele „Koerahaldjas Mia“

Lapsi oodatakse jõulukuul muusikalietendusele „Koerahaldjas Mia“

Getter Jaani  Foto: Viktor Koshkin
Getter Jaani
Foto: Viktor Koshkin

Tulenevalt suurest huvist Koerhaldjas Mia muinasjutt-muusikali vastu toimub 2. detsembril algusega kell 11 Nordea kontserdimajas lisaetendus.

Koerhaldjas Mia“ on südamlik ja seiklusrikas jõulujutt koerhaldjas Miast, kes elab Jõulumemme ja Jõulutaadiga paksus metsas väikeses majas ning läheb ühel päeval maailma parimat kingitust otsima. Muusikalis mängivad peaosi mängivad Getter Jaani, Kaire Vilgats, Emil Rutiku, Kaarel Orumägi, Contra ning Kaari Sillamaa Laste ja Noorte Muusikateatri lapsed.

Muusikal põhineb 2013. aastal ilmunud Eesti autori Kadi Urbase raamatul “Mia muinasjutud”. Muusikali libreto ja muusika autor on Kaari Sillamaa, lavastaja ja koreograaf Katre Jaani, muusikajuht Hille Savi, kunstnik Riina Vanhanen.
Etendused toimuvad 2. ja 3. detsembril Tallinnas Nordea Kontserdisaalis ning Tartus 5 . detsembril Vanemuise väikeses majas. Pileteid saab soetada Ticketpro kassadest.

Muusikali „Koerhaldjas Mia“ korraldaja on MTÜ Noor Ise-Loom, kes koondab üle saja vabatahtliku, kestöötavad laste parema tuleviku nimel. Etendustele Tallinnas ja Tartus oodatakse kokku kuni 4000 last. Korraldajate eesmärgiks onpakkuda vähemalt kolmandik kohtadest tasutavähekindlustatud peredest lastele. Tasuta pileteid jagatakse lasteaeadade ja koolide kaudu. Loodud on tehnilised võimalused, et etendusi saaksid jälgida ka kuulmis- ja nägemispuudega inimesed.

Infot etenduse ja piletite kohta on saadaval www.koerhaldjasmia.eu ning www.facebook.com/koerhaldjasmia

Head Uudised GoodNews