1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Telesaated
  4. „Laula mu laulu“ uued osalejad!
„Laula mu laulu“ uued osalejad!

„Laula mu laulu“ uued osalejad!

Laulu mu laulu19. märtsil algab Kanal 2 menusaate „Laula mu laulu“ uus hooaeg. Seekordsed osalejad on Anne Veski, Koit Toome, Maarja-Liis Ilus, Pearu Paulus, Hanna-Liina Võsa, legendaarse bändi „Jäääär“ solist Jaan Sööt ja „Põhja-Tallinnat“ esindav Jaanus Saks.

 

 

ANNE VESKI

Elav muusikalegend, lugematute hittidega nii Eesti kui ka rahvusvahelise publiku südamed võitnud Anne Veski (59) on meie au ja uhkus! Pole vist eestlast, kes ei teaks tema superhitte nagu „Roosiaia kuninganna“, „Jätke võtmed väljapoole“, „Hea tuju laul“, „Eilne päev“, „Jääd või ei“, „Järgnen sulle“, „Kallis, kuula“, jne.

Anne on ka meie idanaabrite juures tõeline staar, keda võetakse seal ikka ja jälle vastu täissaalide ja võimsate ovatsioonidega.

KOIT TOOME

Koit Toome (36) on üks Eesti popmuusika kindlaid kvaliteedimärke. Tema hittide nimistu on lõputu – „On küll hilja“, „Sellest saab meie suvi“, „Valged ööd“, „Rannamaja“, „Põgenen“, „Kaugele siit“, „Mälestused“ jne.

Tema esitatud „Mere lapsed“ esindas Eestit 1998. aasta Eurovisioonil.

Koit on silma paistnud ka andeka muusikalinäitlejana. Koidu arvukate muusikalirollide seas on säravaimad peaosad lavastustes „Vampiiride tants“, „Hüljatud“, „Miss Saigon“. Ta on mänginud peaosi ka muusikalides „Rent“, „Chess“, „West Side’i lugu“ ja „Hair“ (viimast Saksamaal ja Austrias).

JAAN SÖÖT

Jaan Sööt (50) on tuntud eelkõige kui ansambli „Jäääär“ eestvedaja, kuid ta on osalenud ka bändides „Jääboiler“ (kahekesi InBoiliga), „Lindpriid“, „Pantokraator“, „L’Dorado“, „Helena Wanje“ jne.

„Jääääre“ tuntumate lugude seast leiame „Õhk kõnnib tänaval“, „Jäljed“, „Saame kokku“ jne. „Jääboileri“ loomingust on tuntumad hitid „Lumevärv“, „Kaks tüdrukut“ jne.

MAARJA-LIIS ILUS

Eesti üks säravamaid naislauljaid, Maarja-Liis Ilus (34) sai tuntuks juba varajases nooruses, kui temaga peaosas valmis muusikafilm „Õnneseen“ (1984). Samuti võitis ta lapsepõlves mitu konkurssi, sealhulgas „Laulukarusselli“ ja „Täht sügistaevas“.

Maarja-Liis on ainus laulja, kes on solistina esindanud Eestit kahel korral Eurovisiooni lauluvõistlusel. Ta oli vaid 15-aastane, kui esitas Ivo Linnaga laulu „Kaelakee hääl“, mis saavutas Eurovisioonil 5. koha. Aasta hiljem esitas ta Eurovisioonil loo „Keelatud maa“, mis pälvis 8. koha.

PEARU PAULUS

Väga paljude aegumatude hittide, näiteks „Neiu mustas kleidis“, „Olen loobuda sust proovinud“ ja „Poolel teel su juurde“ kaasautor ja laulja Pearu Paulus (47) sai tuntuks konkursi „Kaks takti ette“ kaudu. 1992. aastast kuulub Pearu Paulus koos Ilmar Laisaare ja Alar Kotkasega ansamblisse „2 Quick Start“, mille kontserdid on ka 23 aastat hiljem rahvast alati puupüsti täis.

JAANUS SAKS

Jaanus Saks (28), lavanimega Wild Disease, on Eesti räppar ja ansambli „Põhja-Tallinn“ asutajaliige. Fenomenaalselt menuka „Põhja-Tallinna“ tuntumad lood on näiteks „Meil on aega veel“ (jõudis 2014. aastal „Eesti laulu“ finaali), „Lähen ja tulen“, „Kuula mind ära“ jne.

HANNA-LIINA VÕSA

Tõelise muusikalifenomeni, fantastilise häälematerjaliga Hanna-Liina Võsa (33) üks tähetunde oli muusikali „Grease“ tuuriversioon, mille peaosalisena laulis Võsa mitme aasta jooksul USA-s ja Aasias. Ta on mänginud rolle loendamatutes muusikalides, nagu näiteks “Minu veetlev leedi”, “Hüljatud”, “Hull sinu järele!“, “West Side’i lugu” ning “Ooperifantoom”.

Hanna-Liina Võsa on olnud solist ka laulupidudel.

„Laula mu laulu“ uus hooaeg alustab juba 19. märtsil.

Head Uudised GoodNews