1. Avaleht
  2. Kultuur
  3. Teater
  4. LEMMIKLAVASTUS! Algas NUKU teatri publiku lemmiklavastuse valimine
LEMMIKLAVASTUS! Algas NUKU teatri publiku lemmiklavastuse valimine

LEMMIKLAVASTUS! Algas NUKU teatri publiku lemmiklavastuse valimine

lavastused2015_16NUKU teatrit külastanud publikul on võimalus igal kevadel välja valida oma lemmiklavastus. Sel hooajal peab oma lemmiku leidma kümne lavastuse seast. Nendeks on “Gelsomiina tsirkus”, “Lemuel Pitkini demonteerimine”, “Miisu”, “Vaata, Madlike, lund sajab!”, “Peeter, sõpradele Peetrike”, “Habemega nali”, “Krõll” ja “Päike läheb puhkusele”.

Kui mõni nimetatud lavastus on nägemata, leiab abi kiirelt. Nimelt mängitakse mais ja juuni alguses “Gelsomiina tsirkuse”, “Lemuel Pitkini demonteerimise”, “Krõlli” ja “Päike läheb puhkusele” etendusi. Mai on NUKU teatri sisehooaja viimane mängukuu, kus mõnel päeval tuleb ettekandmisele lausa viis lavastust. 2.-5. juunini toimub Tallinn Treff Festival ning 29. juunist 10. juulini etendatakse viimased 10 korda ka menukat suvelavastust “Dorian Gray portree”.

Publiku lemmiku hääletus toimub 4.–20. maini SIIN.

Osalejate vahel loositakse välja kutsed Treff festivali etendustele “Ramkoers” ja “Ülemlaul“. Lemmiklavastus selgub 23. mail ning auhind Puhas Kuld antakse üle koos NUKU teatri kolleegipreemiatega hooaja lõpetamisel.

Möödunud aasta Puhta Kulla tiitli pälvis lavastus “Kentsakas juhtum koeraga öisel ajal”.

Head Uudised GoodNews