1. Avaleht
  2. Reis&Puhkus
  3. LEMMIKLOOMAD OODATUD! Uues ja omanäolises Hektor Design Hostelis on teretulnud ka lemmikloomad
LEMMIKLOOMAD OODATUD! Uues ja omanäolises Hektor Design Hostelis on teretulnud ka lemmikloomad

LEMMIKLOOMAD OODATUD! Uues ja omanäolises Hektor Design Hostelis on teretulnud ka lemmikloomad

Fassaad_FBMöödunud nädalal avas Tartus uksed hotellimaailma uusim tegija Hektor Design Hostel, mis meelitab oma unikaalse kontseptsiooni ja disainlahenduse ning soodsate hindadega ligi turiste, tööinimesi, tudengeid – ning ka lemmikloomadega reisijaid.

Hektor Design Hosteli perenaise Piret Rosenthali sõnul on lemmikloomad Hektor Design Hostelisse sama palavalt oodatud kui kõik teised külastajad.

„Lemmikloom on paljude jaoks nagu pereliige, parim sõber ja rännukaaslane. Seetõttu on meie hostel sisustatud selliselt, et ka pere neljajalgsed lemmikud saaksid seal ööbimist nautida – põrandaid katab sarnaselt vaibaga jalale mõnusat soojust pakkuv, aga samas lihtsalt hooldav ja allergikutele sobiv spetsiaalne PVC-kate. Lisaks on meil saadaval ka söögi- ja jooginõud lemmikloomadele,“ sõnas Rosenthal.

Hektor_hostel_triple_room

Rosenthali sõnul on vastavatud butiikhostel kogu Baltikumis erakordne, sest pakub hotellikülastaja kõrgetele nõudmistele vastavat teenust hosteli hindadega.

„Me püüdlesime oma hostelikontseptsiooniga selle poole, et meie külastajad saaksid ööbida keskkonnas, mis ei jätaks kedagi külmaks, ning et teenindus ja keskkond oleks samas väärikas, hotellidele omaselt privaatne, mugav ja funktsionaalne. Kuna paljud meie tänastest ja tulevastest külastajatest maksavad oma majutuse eest omast taskust, siis tahame seda kõike pakkuda võimalikult taskukohase hinnaga. Madalaim hind, mille eest külastaja meie juures öö veeta saab, on 15 eurot,“ sõnas uue hosteli perenaine.

Hektor_hostel_double_bed

Hektor Design Hosteli unikaalsus väljendub ennekõike tubade moodsas ja funktsionaalses disainilahenduses, mille on loonud Jan Skolimowski ja Kamp Arhitektid.

Hektor_hostel_family_room

Hosteli mugavuste hulka kuuluvad lisaks Hektor Cafele ka raamatukogu, jõusaal ja joogaruum, pesupesemis- ja triikimisvõimalused ning nõupidamisteruum, mida on soovi korral võimalik kasutada ka kinosaalina või mistahes meelelahutusliku ürituse korraldamiseks. Lisaks on külastajatel võimalus kasutada hosteli keldrikorrusel asuvaid panipaiku. Hostel asub Tartu Aparaaditehase ümbruses tärkava loomelinnaku südames ning jalutuskäigu kaugusel asuvad Tartu vanalinn, Tartu Ülikool, Vanemuise Teater ning Tartu Ülikooli Kliinikum ja Maarjamõisa campus, kuhu on koondumas oluline osa Tartu teadus- ning meditsiiniasutusi.

Head Uudised GoodNews