1. Avaleht
  2. Äri
  3. Lemmikloomaportaal Lemmik.ee kuulub nüüd Postimehele
Lemmikloomaportaal Lemmik.ee kuulub nüüd Postimehele

Lemmikloomaportaal Lemmik.ee kuulub nüüd Postimehele

1421550_31534993Loomasõprade seas tuntud portaali Lemmik.ee materjalid jõuavad peatselt Postimehe lugejateni. Vastavalt Postimees AS ja Lemmikmeedium OÜ vahel sõlmitud lepingule omandab Postimees õigused nii domeenile lemmik.ee, kui ka vastavale kaubamärgile.

Lugejatele tähendab see, et harjumuspärasel aadressil http://www.lemmik.ee saab tulevikus lugeda senisest suuremal hulgal lemmikloomadega seotud artikleid, uudiseid ja kuulutusi. Uudiseid hakkavad ilmestama kvaliteetsed fotod ja videod, mida saab kommenteerida või jagada sõpradele läbi sotsiaalmeedia rakenduste.

Ajalehe Postimees vastutav väljaandja Mart Luik: “Postimees otsib süsteemselt uusi teemasid ja valdkondi, millega meie veebiplatvormi rikastada. Lemmiklooma omanikke on Eestis päris palju, ilmselt ka Postimehe lugejate hulgas. Selle teema põhjalikum kajastus võiks meie lugejate hulka tuua ka rohkem loomasõpru. “

„Lemmik.ee loomisest alates on selle läbiv idee olnud soov lemmikloomade hüvanguks midagi ära teha – suunata inimesi aru saama nende vajadustest ja probleemidest ning koondada kõigisse loomadesse positiivselt suhtuvaid inimesi. Seetõttu on portaali uudiste seas esikohal loomade päästmise ja kaitsega seotud artiklid ning nõuanded nende kasvatamisest,” märkis Lemmikmeedium OÜ juhataja ja portaali toimetaja Aili Ohlau.

Postimehe all jätkab Lemmik.ee uudiste kajastamist kindlasti ka koerte ja hobuste spordi, lemmikloomade näituste, erinevat liiki lemmikute (näriliste, lindude, kalade ja  reptiilide) ning metsloomade ja –lindude elust. Lemmik.ee saab peatselt ka uue väljanägemise.

Septembris tähistab loomauudiste portaal Lemmik.ee oma 13ndat tegevusaastat.

Head Uudised GoodNews