1. Avaleht
  2. Toode
  3. LG 4K Ultra HD teleritele lisandub Quantum Dot tehnoloogia
LG 4K Ultra HD teleritele lisandub Quantum Dot tehnoloogia

LG 4K Ultra HD teleritele lisandub Quantum Dot tehnoloogia

Quantumdot TVTehnoloogiaettevõte LG Electronics (LG) tutvustab 6.-9. jaanuaril Las Vegases toimuval CES rahvusvaheliselt tehnoloogiamessil oma uue teleriseeria raames 4K Ultra HD telerit, millel on uue komponendina Quantum Dot tehnoloogia. 4K Ultra HD Quantum Dot tehnoloogiaga telerid näitavad laiemat värvipaletti ning paremat värvi saturatsiooni kui tavalised LCD telerid. Quantum Dot tehnoloogia lisandub 2015. aastal ka teistele LG Ultra HD ja OLED teleritele.

LG Quantum Dot tehnoloogia näitab eriti laia värviulatust, olles sellega ideaalne 4K sisu vaatamiseks. Tehnoloogia rakendab 2-10 nanomeetri suurusi nanokristalle. Iga täpike tekitab ise vastavalt oma suurusele värvi. Quantumi Dot kihi lisamisel LCD taustavalguse ette paranevad nii pildi värvitootmine kui ka üleüldine heledus.

Kuna nano-suurused punktid eraldavad eriti erksaid värve,on Quantum Dot tehnoloogia võimeline veelgi suurendama isegi väga võimekaid LG 4K Ultra HD IPS ekraane. Värvitootmise tase LG IPS paneelides, mis pakuvad suurt värvitäpsust ja eriti laia vaatenurka, suureneb tänu Quantum Dot kihi lisamisele võrreldes tavaliste LCD või LED teleritega rohkem kui 30 protsenti.

LG 4K Ultra HD Quantum Dot tehnoloogiaga telerid on toodetud keskkonnasõbralikkust silmas pidades, kuna need ei sisalda kaadmiumi ega teisi toksilisi raskemetalle.

CES 2015 messi külastajad saavad LG 4K Ultra HD telereid ka oma silmaga näha.

Head Uudised GoodNews