1. Avaleht
  2. Toode
  3. LG esitleb maailma esimest LTE nutikella Watch Urbane
LG esitleb maailma esimest LTE nutikella Watch Urbane

LG esitleb maailma esimest LTE nutikella Watch Urbane

LG Watch Urbane LTE_3Tehnoloogiaettevõtte LG Electronics (LG) esitleb järgmisel nädalal Barcelonas toimuval Mobile World Congress (MWC) tehnikamessil maailma esimest LTE nutikella. LG Watch Urbane LTE on järgmise generatsiooni kantav seade, mis sisaldab NFC-tehnoloogiat ning muid funktsioone, mida pole varem nutikelladel nähtud.

LG neljas nutikell Watch Urbane LTE on ettevõtte kõige ambitsioonikam nutikell. Sellel on stiilne ja soliidne klassikalise käekella välimus, millele on lisatud kõrgetasemeline mikrotehnoloogia ja ligi 1,3-tolline plastikust OLED ekraan. P-OLED ekraani all viimistletud metallist korpuses peitub nutitelefonile sarnane kommunikatsioonivõimekus. Nagu iga 4G telefon, saab ka nutikellaga kõnesid teha ja vastu võtta, samuti sõnumeid saata ja lugeda. Teenusepakkuja toe abil pakub nutikell PTT (push-to-talk) funktsiooni, ehk võimalust kasutada kella justkui raadiosaatjana suheldes samas võrgus olevate seadmete omanikega üheaegselt.

LG Watch Urbane LTE_2LG Watch Urbane LTE südameks on LG Wearable Platform operatsioonisüsteem, mis on loodud spetsiaalselt ettevõtte patendeeritud kantavatele seadmetele. Lisaks operatsioonisüsteemile võtab nutikell üle ka mitmeid teisi LG G Watch R nutikellalt tuttavaid omadusi. Nagu näiteks alati sisselülitatud režiimis ekraan. LG Watch Urbane LTE nutikellal on 700mAh aku, mis kestab ka pärast pikki kõnesid ja nutikella kasutamist. Ooterežiimis võib nutikell töötada päevi.

Kolm nuppu kella paremal küljel tagavad kerge ligipääsu erinevatele funktsioonidele ilma peamenüüd läbi sirvimata. Ülemine nupp viib kiirseadete menüü juurde, kus kasutaja saab kontrollida ja kohandada aku kasutatavust, ekraani heledust, heli ja ühenduvusseadeid. Peamine keskmine nupp lülitub sihverplaadi ja rakenduste vahel. Kõige alumine nupp töötab lühikese vajutuse korral „tagasi“-nupuna, kuid pikema vajutuse korral toimib hädaabinupuna, helistades automaatselt eelnevalt salvestatud numbrile ning saates kellakandja asukoha koordinaadid.

LG Watch Urbane LTE_4LG Watch Urbane LTE nutikell kasutab NFC-tehnoloogiat, mis tähendab, et mitte veel Eestis, kuid teatud turgudel võivad nutikella omanikud sisuliselt randmel kanda virtuaalset rahakotti. Kasutajad saavad teha nutikella abil makseid ja ülekandeid ilma oma rahakotti taskust välja võtmata. Näiteks tasudes kinopileti eest, saab nutikella omanik makseandmete põhjal mõned tunnid enne filmi algust meeldetuletuse.

LG Watch Urbane LTE teeb lihtsaks ka oma treeningeesmärkide jälgimise. Sisseehitatud pulsimõõtja ja täiustatud liikumisandurid muudavad oma arengu jälgimise lihtsamaks kui nutitelefoniga. Lisaks põhilistele treeningandmetele on   LG Watch Urbane LTE nutikellale lisatud ka erifunktsioonid golfihuvilistele, jalgratturitele ja matkajatele. IP67 tolmu- ja veekindluse sertifikaat tähendab, et kell peab vastu kuni 30 minutit kuni 1-meetri sügavuses vees, pidades seega vastu nii duši all käimisele kui ka higistamisele.

LG Watch Urbane LTE_1Tänu rohketele sihverplaadi piltide valikule sobitub LG Watch Urbane LTE igasse keskkonda, nii tööle, trenni kui ka vabal ajal kasutamiseks. Muuta saab nii seierite kuju kui ka näiteks taustapilti, kasutades isiklikke fotosid nutitelefonist või tahvelarvutist.

Põhiomadused:

  • Kiibistik: 1.2GHz Qualcomm® SnapdragonTM 400
  • Operatsioonisüsteem: LG Wearable Platform
  • Ekraan: 1.3-tolli P-OLED (320 x 320 / 245ppi)
  • võrk: LTE
  • Mälu: 4GB eMMC / 1GB LPDDR3
  • Aku: 700mAh
  • Andurid: 9 Axis / Baromeeter / PPG / GPS
  • Ühenduvus: WiFi 802.11 b, g, n / Bluetooth 4.0LE / NFC
  • Värv: hõbedane
  • Muu: tolmu- ja veekindel (IP67) / kõlar / mikrofon
Head Uudised GoodNews