1. Avaleht
  2. Toode
  3. LG esitles maailma esimest 21:9 AMD FreeSync tehnoloogiaga mängurimonitori
LG esitles maailma esimest 21:9 AMD FreeSync tehnoloogiaga mängurimonitori

LG esitles maailma esimest 21:9 AMD FreeSync tehnoloogiaga mängurimonitori

LG_34UC87M_MonitorTehnoloogiaettevõte LG Electronics (LG) esitles möödunud nädalal Las Vegases toimunud CES 2015 tehnoloogiamessil oma uut 21:9 kuvasuhtega eriti laiade monitoride seeriat. Tegemist on maailma esimeste UltraWide monitoridega, millel on AMD FreeSync tehnoloogia kiirete mängude sujuvaks  esitamiseks. Vastavalt IDC  Worldwide Quarterly PC Monitor Tracker monitoride uuringule, on LG selles monitoride segmendis turuliider, hõlmates viimase seitsme kvartali jooksul (alates 2013. aasta 3. kvartalist) 77,3 protsendilist turuosa kõikide maailma 21:9 kuvasuhtega monitoride turust.

LG_UM67_MonitorLG 34UM67 on ettevõtte esimene 21:9 UltraWide mängurimonitor, mis on loodud spetsiaalselt graafikaintensiivsete mängude mängimiseks. AMD FreeSync tehnoloogia eemaldab pilditõrked, mis esinevad, kui monitor ja graafikakaart ei ole sünkroniseeritud. FreeSync tehnoloogia garanteerib kõige sujuvama mängukogemuse, luues ühtlase liikumise ilma kaadrisageduses kaotamata.

„AMD FreeSync tehnoloogia on innovatiivne monitoride tehnoloogia, mis baseerub vabadel avatud tööstusestandarditel, et eemaldada graafikavead ja pilditõrked, mis on arvutimängude suureks probleemiks olnud juba ligi 30 aastat,“ rääkis ISV/IHV Partner Group, AMD asepresident Roy Taylor. „Meil on hea meel, et LG Electronics teeb meiega AMD FreeSync valmidusega UltraWide mängurimonitoride loomisel koostööd.“

LG_MonitorsUltraWide mängurimonitoril on ka eriti lai vaateväli, mis lubab mängijatel näha objekte, mis jäid 16:9 resolutsiooniga monitoridel peidetuks. Monitori Black Stabilizer musta värvi stabiliseerija toob paremini esile hämaras toimuvad stseenid ning aitab defineerida sügavad mustad alad seal, kus objektid või vaenlased peidetud olla võivad. Dynamic Action Sync funktsioon vähendab sisendi viivitust, näidates mängu täielikult reaalajas. Paljud populaarseimad mängud nagu näiteks Battlefield 4, World of Warcraft ja ArcheAge juba toetavad 21:9 resolutsiooni ning peagi lisandub neile veelgi uusi mänge.

LG nõgus 34-tolline UltraWide monitor (mudel 34UC97) Quad HD resolutsiooniga (3440×1440) kasutab laia ekraani maksimaalselt ära. See lubab professionaalsetel graafilistel disaineritel või fotograafidel vaadata rohkem visuaale pisipiltidena ning meediaprofessionaalidel näha pikemaid pildijärjestusi või heliribasid. Mac’i kasutajate rõõmuks ühildub monitor Thunderbolt 2’ga, võimaldades mahukat andmevahetust. Tänu 178-kraadisele vaatenurgaga IPS-ekraanile, mis näitab kuni 99 protsenti sRGB värvidest, ei toimu ekraani erinevate nurkade alt vaadates pildil värvimoonutusi.

21:9 nõgus UltraWide Multi-Display (mudel 34UC87M) pakub ühel ekraanil mitme akna näitamise seadistamisvõimalust, tõstes näiteks aktsiaturul kauplejate ja teiste suurte andmemahtudega töötavate professionaalide produktiivsust, võimaldades jälgida suuri andmekoguseid samal ajal. Monitori võib kasutada näiteks müügiinimese suure töölauana, millel kuvada tabeleid, arveid või või ootel olevaid tellimusi ühel ekraanil, pakkudes kasutajale suuremaid valikuvõimalusi.

LG esitles ka Digital Cinema 4K monitori (mudel 31MU97), millel on 4K resolutsioon (4096 x 2160), rohkemate pikslitega kui tavaliselt Ultra HD resolutsioonil  (3840 x 2160). See ei näita ainult 4K sisu, vaid sobib hästi ka Digital Intermediate (DI) protsesside haldamiseks. Üle 99,5 protsendilise Adobe värviruumiga on see monitor täpseks värvihalduseks ideaalne.

Head Uudised GoodNews