1. Avaleht
  2. Toode
  3. LG näitas esimest mobiilandmesidega nutikella
LG näitas esimest mobiilandmesidega nutikella

LG näitas esimest mobiilandmesidega nutikella

LG Watch Urbane 2nd Edition 01Tehnoloogiaettevõte LG Electronics (LG) tutvustas V10 nutitelefoni esitlusel põgusalt ka LG Watch Urbane teise generatsiooni nutikella – esimest Android Wear seadet, millel on mobiilne andmeside ühendus. Uut seadet saab Android nutitelefoniga ühendada nii 4G, 3G, WiFi kui ka Bluetooth ühendust kasutades, või kasutada iseseisvalt, kui nutitelefoni kaasaskandmine pole vajalik või mugav. Mobiilandmeside võimalused on Android ja iOS platvormidel erinevad.

Uusim LG Watch Urbane pakub kõrgema resolutsiooniga ekraani, kui ühelgi teisel hetkel turul oleval nutikellal. 480×480 resolutsiooniga LG Watch Urbane näitab oma 1,38-tollisel ümmargusel P-OLED ekraanil 348ppi pilti. 44,5mm diameetrise ekraaniga nutikell meenutab oma viimistletud roostevabast terasest  kere ja allergiavaba TPSiV™ elastomeerist rihmaga klassikalist ajanäitajat. Et oma eelkäija heale aku kestvusele vastu panna, on teise generatsiooni kellal 570mAh aku ja energiasäästmise režiim, et kesta kogu päeva ja kauemgi veel.

LG Watch Urbane 2nd Edition 02Kolm nuppu LG Watch Urbane teise generatsiooni nutikella paremal küljel annavad ligipääsu kiirvalikutele, nagu näiteks kontaktid, LG Health ja rakenduste loetelu. Ekraani saab välja ja sisse lülitada vaid ühe nupuvajutusega. Lisaks 16 kaasasolevale sihverplaadi kujundusele on olemas ka tervisenäitajate funktsioonid, nagu näiteks pulsimõõtja, treeningnipid ja stressitaseme jälgija.

„LGs me ei usu, et on olemas üks kõigile sobiv kantav seade. Watch Urbane teise generatsiooni nutitelefoni eesmärgiks on olla nutiseade aktiivsetele inimestele, kes tahavad maailmaga ühenduses olla, ükskõik, kas nad on tööl, kodus või tenniseväljakul,“ rääkis LG Electronics Mobile Communications Company president ja tegevjuht Juno Cho.

LG Watch Urbane 2nd Edition 04LG Watch Urbane teise generatsiooni nutikellad tulevad esmalt müügile USAs ja Koreas, seejärel Euroopas, SRÜ-riikides, Aasias ja Kesk-Idas. Seadme hind ja saadavus teatatakse igal turul eraldi. LG Watch Urbane teise generatsiooni nutikella tutvustavat videot saab näha siin:

https://youtu.be/FdRymDRtPJA

Põhiomadused:

  • Kiibistik: 1.2GHz Qualcomm® SnapdragonTM 400
  • Operatsioonisüsteem: Android WearTM (mobiilandmesidega versioon)
  • Ekraan: 1.38-tolli P-OLED ekraan (480 x 480 / 348ppi)
  • Mõõtmed: 44.5 x 14.2mm
  • Mälu: 4GB eMMC / 768MB LPDDR3
  • Aku: 570mAh
  • Võrk *: Bluetooth 4.1 / Wi-Fi / LTE / 3G
  • Sensorid: kiirendusmõõtja / Gyro / kompass / baromeeter / PPG / GPS
  • Värvus *: must / sinine / valge / pruun
  • Muu: tolmu- ja veekindel (IP67)Berliinis.
Head Uudised GoodNews