1. Avaleht
  2. Äri
  3. LG valmistas uued 2015. aasta pesumasinad ja külmikud
LG valmistas uued 2015. aasta pesumasinad ja külmikud

LG valmistas uued 2015. aasta pesumasinad ja külmikud

03_LG_Innofest_2015 (Large)Tehnoloogiaettevõte LG Electronics (LG) tutvustab 22.-23. jaanuaril Portugalis toimuval InnoFestil Euroopa tarbijatele oma uusi kodumasinaid. Uute pesumasinate ja külmikute peamisteks eelisteks on eriti tõhus energiaefektiivsus, täiustatud võimekus ja uued nutikad kasutajakogemuse lahendused.

LG energiasõbralikud 6 Motion Direct Drive tehnoloogiaga pesumasinad mitte ainult ei vasta A+++ energiaefektiivsuse tasemele, vaid ületavad selle 55 protsendiga. TurboWash tehnoloogiaga pesumasinate peamised pesutsüklid kestavad vaid 59 minutit ning kasutavad kuni 15% vähem energiat ning kuni 40% vähem vett. Lisaks pihustab Jet Spray otsik loputustsükli ajal riietele tugeva survega vett, et eemaldada riietelt tõhusamalt kõik pesuvahendi jäägid, kasutades samal ajal vähem vett ja energiat.

LG_Door-in-Door_Refrigerator_02 (Large)LG 2015. aasta pesumasinad kasutavad NFC tehnoloogiat, mis lubab pesumasinatel ühenduda ja andmeid vahetada nutitelefonidega. Nutitelefoni kaudu saab pesumasinasse laadida uusi pesutsükleid näiteks villase pesu, beebiriiete või jahedama veega pesemiseks. NFC-d saab kasutada ka Smart Diagnosis funktsiooni juures, mis tuvastab kiirelt väiksemad tõrked pesumasina töös ning vähendab kulukaid ja ebamugavaid kõnesid teenindusse või remonditeenuse kojukutseid.

LG Eco-Hybrid pesumasin-kuivati sisaldab Eco energiasäästlikku ja Speed kiiret režiimi, seega saavad kasutajad ise valida, kas säästa elektrit või aega. Mõlemad režiimid kasutavad kuuma õhu pumpa ning vastavad A++ energiaefektiivsuse tasemele, kuid Speed režiim peseb pesu 30 protsenti kiiremini. Hea lahendusena õrnadele riideesemetele võimaldavad LG Eco-Hybrid kuivatid kuivatada riideid ka madalal temperatuuril, vähendades sellega riide kahjustusi ning kokku tõmbumist.

LG_Door-in-Door_Refrigerator_01 (Large)Lisaks tutvustati InnoFestil ka LG külmikuid. Ettevõtte alumise sügavkülmaga Total No Frost A+++ -20% energiareitinguga külmikud on energiasäästlikkuses turu liidrid. Seda tänu LG Inverter Linear kompressorile, mis vähendab külmiku mootoris sisemist hõõrdumist, on töökindlam ja vastupidavam ning tekitab vähem müra. Energia kokkuhoidlikkust tõstab veelgi Door-in-Door topeltukse lahendus, mille abil on mugav külmkapist võtta rohkem kasutatavaid toiduaineid ja jooke vähendades külma õhu kogust, mis külmikust välja pääseb kuni 41 protsenti, hoides sellega toidu külmikus kauem värske.

Lisaks parandatud energiasäästlikkusele on LG nelja uksega külmikutes täna õhematele eraldusseintele rohkem ruumi. Tavapäraselt nelja uksega külmikute keskel olev vahesein on eemaldatud, et luua veelgi rohkem kasulikku hoiuruumi. Tavalise külmiku sisse on lisatud ka Fresh 0 Zone nullilähedase temperatuuriga sahtel, milles on hea hoida kala või liha, et need püsiksid ilma vahepeal külmutamata kauem värskemad.

Total No Frost tehnoloogia, mida sisaldavad kõik LG pesumasinad, jahutab ühtlaselt kogu külmiku sisemust. LG unikaalne Pure N Fresh õhufiltreerimissüsteem sisaldab aga võimsat puhurit, mis eemaldab külmikust lõhnad ning samal ajal toob värske õhu kanalite kaudu külmikusse värsket õhku, et toit oleks samuti kauem värske.

Head Uudised GoodNews