1. Avaleht
  2. Äri
  3. LUGEMINE TEEB TARGAKS! LHV sai 100 uue ettevõtlusraamatu omanikuks
LUGEMINE TEEB TARGAKS! LHV sai 100 uue ettevõtlusraamatu omanikuks

LUGEMINE TEEB TARGAKS! LHV sai 100 uue ettevõtlusraamatu omanikuks

Foto: Margus Johanson
Foto: Margus Johanson

LHV raamatukogu on seni keskendunud peamiselt investeerimisalase kirjanduse kogumisele ja laenutamisele, nüüd täienes raamatukogu valik suure hulga ettevõtlusraamatutega.

Käesoleva aasta algusest on LHV raamatukokku lisandunud või kohe lisandumas kokku 100 ettevõtluse, juhtimise ja turunduse teemalist raamatut, mis võiksid huvi pakkuda alustavale ettevõtjale, tegutsevale juhile või ka ärijuhtimise eriala tudengitele. Valikus on maailma bestsellereid ja erinevatesse 2014. aasta äriraamatute edetabelitesse valitud teoseid, kuid ka eestikeelseid ettevõtlusraamatuid.

LHV ettevõtete panganduse juhi Indrek Nuume sõnul on lisandunud raamatud huvitav lugemine kõigile, kes soovivad praktilisemat laadi raamatutarkust. „Huvi raamatute lugemise vastu näitab huvi maailma asjade toimimise vastu ning ettevõtja olemuse üheks osaks on alati huvi juurde õppida. Neid ettevõtjaid on palju, kes on saanud kirjandusest väärtuslikke teadmisi ja keda huvitab teiste kirja pandud kogemus,“ rääkis Nuume. „LHV hindab ettevõtlikkust väga kõrgelt ja soovime omalt poolt aidata inimestel, kes mõtlevad ettevõtjaks saamisest, sellele teele asuda.“

LHV raamatukogus on kokku üle 800 teose ning mõnigi neist on raamatusõpradest klientide toodud. Ka seekordsest lisandusest pool on raamatukogule annetatud ühe LHV Foorumi kasutajast kliendi poolt.

LHV aitab kaasa investorite ja ettevõtjate hariduse edendamisele, seoses sellega võimaldab LHV Raamatukogu oma klientidel tutvuda investeerimis- ja majandusalase kirjandusega. Raamatute valikuga saab tutvuda veebilehelhttps://fp.lhv.ee/academy/books ja Tallinnas või Tartus LHV kontorit külastades. Soovi korral saavad LHV kliendid omale raamatu kuni kuuks ajaks laenutada.

LHV Group on suurim kodumaine finantskontsern ja kapitali pakkuja Eestis. LHV Groupi peamised tütarettevõtted on LHV Pank ja LHV Varahaldus. LHV esindused asuvad Tallinnas, Tartus, Riias ja Vilniuses. LHV-s töötab üle 220 inimese ja LHV pangateenuseid kasutab üle 60 000 kliendi. LHV pensionifondidel on ligikaudu 130 000 klienti.

Head Uudised GoodNews