1. Avaleht
  2. Kultuur
  3. LUULEPIKNIK! Kännukuke raamatukogus peetakse piknikku
LUULEPIKNIK! Kännukuke raamatukogus peetakse piknikku

LUULEPIKNIK! Kännukuke raamatukogus peetakse piknikku

Kännukuke15. juunil kell 18 toimub Kännukuke raamatukogu hoovis (E. Vilde tee 72) traditsiooniline luulepiknik muusikaga. Piknikul esitab luulet Katrin Väli, muusikat ja laulu Priidik Hallas. Luulepiknikul on ka nn vaba lava, kus soovi korral saavad oma loomingut ette kanda ka osalejad.

Luulepiknik muusikaga on suvine üritustesari, mille raames korraldatakse Tallinna Keskraamatukogu haruraamatukogude hoovides ja terrassidel piknikke, kus kõlab elavas esituses eesti autorite luule ja muusika. Kännukuke raamatukogu hoovis toimus esimene suvine luulepiknik juba 2012. aastal.

Sellest ajast alates on selle raamatukogu hoovimurul peetud vähemalt üks suvine luulepiknik, kus on kõlanud kaasaegne eesti luulet ja hea muusika näiteks Sveta Grigorjeva, Jürgen Rooste, Siim Aimla, Kalju Kruusa, Veronika ja Tarmo Kivisilla, Sulev Oll jpt esituses.

Luulepiknike korraldamise eesmärgiks on pakkuda meelelahutuslikku kultuuriõhtut, kus kõigi kuulajatel on võimalus nautida vabas õhus kodumaiste esinejate loomingut. 2016. aasta esimene luulepiknik peeti 22. mail Kadrioru raamatukogu juures, piknik oli osa Antoni Aialaada programmist. Piknikul luges luulet Veronika Kivisilla, muusikaga toetas Adam Cullen. Kolmas ja viimane piknik toimub augustis Lasnamäe raamatukogude koostööna.

Võtke piknikukorv kaasa ning laske luulel ja loodusel end linnakärast ja –õhust eemale kanda.

Luulepiknike korraldamist toetab Hasartmängumaksu Nõukogu.

Head Uudised GoodNews