1. Avaleht
  2. Reis&Puhkus
  3. UUED VÄLJUMISED! Lux Express lisab Tallinna ja Pärnu vahele uusi väljumisi
UUED VÄLJUMISED! Lux Express lisab Tallinna ja Pärnu vahele uusi väljumisi

UUED VÄLJUMISED! Lux Express lisab Tallinna ja Pärnu vahele uusi väljumisi

Lux Express2Lux Express hakkab Maanteeametilt saadud liiniluba täitma ennetähtaegselt, lisades Tallinn-Pärnu liinile täiendavaid väljumisi. Pileteid saab eelmüügist soetada alates tänasest.

Maanteeamet kiitis oktoobris heaks Lux Expressi liinilubade taotlused lisaväljumisteks Tallinn-Pärnu liinil. Kuigi täiendavate väljumiste avamiseks on bussiettevõttele antud kolm kuud aega, lisab Lux Express uued bussid Tallinn-Pärnu liinile juba 23. novembrist.

Lux Expressi juhatuse esimehe Hannes Saarpuu sõnul on uus sõidugraafik reisijate jaoks oluliselt mugavam. “Nii Tallinna kui Pärnu poolt lisanduvad täiendavad hommikused väljumised ning Tallinnast saab Pärnusse ka senisest hiljem õhtul,” selgitas Saarpuu. Tema sõnul olid seni väheste ja ebasobivate väljumisaegade tõttu paljud reisijad sunnitud otsustama auto kasuks ning avaldas lootust, et uus sõiduplaan muudab bussisõidu atraktiivseks ka autoga reisijatele.

Pärnu ja Tallinna vahel lisandub mõlemale suunale kaks väljumist päevas. Tallinn-Pärnu suunal lisandub hommikune väljumine kell 8.00 ja õhtune väljumine kell 19.00. Pärnu-Tallinn suunal lisanduvad väljumised kell 8.20 ja 10.15. Piletid kõikidele väljumistele on tänasest müügis nii Lux Expressi kodulehel kui ka bussijaamades ja tpilet.ee müügikeskkonnas.

Bussiettevõtte juhi sõnul on bussiga sõitmine muutunud viimastel aastatel võrreldamatult mugavamaks. “Soovitan neile, kes pole viimastel aastatel bussidega sõitnud, proovida Lux Expressi bussiga reisimist. Hetkel kehtivad meil ka tutvumishinnad ning pileti maksumus Tallinn-Pärnu liinil algab kahest eurost. Usun, et nii mõnigi autosõitja avastab enda jaoks bussisõidu eeliseid. Näiteks saab bussireisi ajal teha tööd või vastupidi – magada, jõudes sihtkohta värske ja puhanuna,” soovitas Saarpuu. Tema sõnul on Tallinn-Tartu liinil väga palju neid, kes eelistavad sõita bussiga ning sama soovib bussiettevõtte saavutada ka Tallinn-Pärnu liinil.

Saarpuu lisas, et kõige soodsamad pakkumised leiab alati Lux Expressi kodulehelt: “Soovitan bussireisi planeerides piletid varakult Lux Expressi kodulehelt ära osta.”

Lux Express on rahvusvahelise haardega Eesti bussiettevõte, mis pakub reisijatele mugavaimat bussisõitu kogu regioonis. Lux Express bussides on personaalne puutetundliku ekraaniga meelelahutusseade ning iga istmepaari juures on ka elektriseadmete laadimisvõimalus (220 V). Lux Expressi bussides on mugavad reguleeritava seljatoega istmed ja rohkelt jalaruumi. Iga iste on varustatud turvavööga. Kõikides bussides on tasuta WiFi, kliimaseade ja WC.

Head Uudised GoodNews