1. Avaleht
  2. Äri
  3. MAAILMAKUULUS SOKIBRÄND EESTIS! Happy Socks avas Tallinnas Baltikumi esinduspoe
MAAILMAKUULUS SOKIBRÄND EESTIS! Happy Socks avas Tallinnas Baltikumi esinduspoe

MAAILMAKUULUS SOKIBRÄND EESTIS! Happy Socks avas Tallinnas Baltikumi esinduspoe

Maailmakuulus sokibränd Happy Socks avas Tallinnas Baltikumi esinduspoeRootsist pärit maailma tipp-sokibränd Happy Socks avas täna Baltikumi esinduskaupluse Tallinnas Solaris Keskuses.

Happy Socks Baltics juhi Marko Uuki sõnul sisenes Happy Socks Baltimaade turule paar aastat tagasi pop-up poodide kontseptsiooniga ja tänaseks on ettevõte valmis astuma suure sammu edasi, avades Tallinna kõige trendikamas keskuses oma esinduspoe. “Solarises avatud kaupluses on regulaarselt muutuv kollektsioon, mille valikus on püsivalt üle saja erineva disainiga sokipaari,” lisas Uuk.

Happy Socksi uue kaupluse kontseptsioon kannab nime Watch / Wear, kus lisaks sokkidele on müügil erinevate põnevate nišitrendide tooted alates Triwia käekelladest ja prillidest kuni esmakorselt Eestisse jõudnud ja maailmas kiirelt populaarsust koguvate Taanist pärit RAINS vihmakeepide ja jakkideni.

Happy Socks asutati 2008. aastal Rootsis. Tegemist on maailma nr. 1 sokibrändiga, mis pakub värvilisi, rõõmsaid ja kvaliteetseid sokke. Happy Socks on tänaseks esindatud igal kontinendil, kokku 70 riigis.

Head Uudised GoodNews