1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Margus Vaher ja Helen Adamson avaldasid tunnetest tulvil dueti ja muusikavideo
Margus Vaher ja Helen Adamson avaldasid tunnetest tulvil dueti ja muusikavideo

Margus Vaher ja Helen Adamson avaldasid tunnetest tulvil dueti ja muusikavideo

Foto: Krõõt Tarkmeel
Foto: Krõõt Tarkmeel

Lauljad Margus Vaher ja Helen Adamson avaldasid ühise singli “Lõpuks sind leides”, mis on lauljate esimene ühine koostöö ja Vaheri teine singel 2014. aasta detsembris ilmunud autoriplaadilt “Unleashed”. Loo muusika ja sõnade autoriks on Margus Vaher.

“Minu inglisekeelsele autoriplaadile on väga paljud fännid saatnud positiivset tagasisidet ja nimetanud sealt oma lemmiklugusid. Üks, mis kõige enam on kuulajaid puudutanud, on lugu “Joy and sorrow”. Otsustasin sellele kirjutada eestikeelsed sõnad ja nii sündiski “Lõpuks sind leides”. Kuna mulle väga meeldib Heleni sügav ja mahe tämber, siis küsisin, kas ta oleks nõus minuga koos laulma. Talle lugu meeldis ja tegime esimesed proovid. Pärast seda ei olnud enam kahtlust, miks peaksime loo just duetina välja andma ja usun, et seda on ka nii loost kuulda kui videost näha”, ütles Margus.

Foto: Krõõt Tarkmeel
Foto: Krõõt Tarkmeel

Helen lisab: “Kuna laul mulle meeldis ja Margus on juba ammu olnud oma suurepärase vokaaliga üks minu lemmik Eesti meesartist, siis ei pidanud ma pikalt mõtlema kui Margus mulle lugu pakkus. Varasemalt oleme Margusega tihedalt kokku puutunud ka koolikiusamise vastase kampaania “Ei kiusamisele!” raames, seega teadsin, et järjekordne koostöö saab olema igati põnev ja nauditav.”

Loole valmistati ka muusikavideo, mille konseptsiooni lõi Helen. Helen sõnab: “Et iga vaataja saaks ise otsustada, mida tema läbi video tunnetab, siis ei tahakski ma täpselt ära rääkida mis sõnumit video minu jaoks kannab. Kindlasti leiab videost kilde nii mehe ja naise teineteise mõistmisest kui ka inimsuhete keerukusest.“

Singli “Lõpuks sind leides” esmaesitlus ja Margus Vaheri “Unleashed” plaadiesitlus toimub 12. märtsil kell 22.00 Sinilinnus.

VAATA VIDEOT!

[iframe src=”https://www.youtube.com/embed/_xrAAPWkvLc” width=”620″ height=”349″]

Head Uudised GoodNews