1. Avaleht
  2. Poliitika
  3. Meedia mainis parteidest veebruaris enim Reformierakonda
Meedia mainis parteidest veebruaris enim Reformierakonda

Meedia mainis parteidest veebruaris enim Reformierakonda

ReformierakondEesti meedia mainis erakondadest veebruaris kõige enam Reformierakonda, mis ületas uudisekünnise 2441 korral.

Meediamonitooringu ja analüüsiteenuse Station.ee andmetel oli mainimiste arvult napilt teisel kohal Keskerakond, mida meedia mainis veebruaris 2338 korral.

Kolmandale kohale tuli mainimiste arvult Sotsiaaldemokraatlik Erakond, mis ületas uudisekünnise 2059 korral. Viimasel kohal oli riigikogu erakondadest mainimise arvult Isamaa ja Res Publica Liit, mida meedia mainis 1842 korral.

Riigikokku mitte kuulunud erakondadest kogus veebruaris enim meediakajastust Vabaerakond, mis leidis mainimist 791 korral. Järgnesid 694 mainimiskorraga Eesti Konservatiivne Rahvarakond, 277 mainimiskorraga Rahva Ühtsuse Erakond, 209 mainimiskorraga Erakond Eestimaa Rohelised, 116 mainimiskorraga Eestimaa Ühendatud Vasakpartei, 90 mainimiskorraga Eesti Iseseisvuspartei ja kaheksa mainimiskorraga Eesti Vabaduspartei – Põllumeeste kogu.

Meediamonitooringu ja analüüsiteenuse Station.ee ülevaade kajastab uudisteagentuuri BNS, eesti- ja venekeelse trükimeedia ning suuremate võrguväljaannete uudiseid, samuti televisiooni ja raadiot. Arvestatud ei ole linna-, linnaosa- ja vallalehtedes ilmunud artikleid. Parlamendiväliste erakondade puhul on arvestatud ainult kajastusi kirjutavas meedias.

Head Uudised GoodNews